HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + BASS8 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + BASS8 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ALTO 4 ACTIVE med BASS8 er et aktivt stereo-høyttalersystem kan gi deg ekte hi-fi-lyd til TV, platespiller, PC/Mac, musikkstreamer, Bluetooth og mye mer – uten et separat anlegg. Fås i sort eller hvit, fjernkontroll medfølger.

Argon ALTO 4 ACTIVE og BASS8 – allsidig og kompakt aktivt høyttalersystem med 8” subwoofer, Bluetooth, platespillerinngang, smart TV-lyd og fjernkontroll

  • Kompakt 8” subwoofer
  • Dedikert inngang til platespiller
  • Trådløs musikkavspilling via Bluetooth
  • Volum/mute kan styres med TV-fjernkontroller fra Samsung og Sony
  • Fjernkontroll medfølger

ALTO 4 ACTIVE med BASS8 er et kompakt aktivt høyttalersystem som kan fylle en vanlig stue med god og fyldig hi-fi-lyd, uten at du samtidig får et separat anlegg med tilhørende kabler i den samme stua.

Solid innebygget stereoforsterker, 4” bass/mellomtone-element og en 8” subwoofer til de dype frekvensene gir en lyd, funksjonalitet og kraft som uten problemer kan matche mange tradisjonelle stereoanlegg.

Du kan styre volumet på systemet fra TV-fjernkontrollen til en lang rekke TV-er fra Samsung og Sony. Du får også innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan koble til en vanlig platespiller direkte, og med Bluetooth kan du streame all verdens musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en.

Argon ALTO 4 ACTIVE og BASS8 fås i sort eller hvit finish. Fjernkontroll medfølger.

Les mer om Argon ALTO 4 ACTIVE

Les mer om Argon BASS8

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.