HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio ALTO 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon ALTO 55 er en relativt kompakt gulvhøyttaler som gir deg god lydkvalitet til prisen. De har også et godt og moderne design, som passer til de fleste stuer. Er du klar for å gi lyden i stua et stort løft? Dette er løsningen.

Kompakt, elegant design og super lyd til prisen!

  • Utrolig god lyd til prisen
  • Kompakt og elegant design
  • Mye krefter i ALTO 55
  • Bra anlegg i økonomiklassen
  • Fås i flere farger

Argon ALTO 55

ALTO55 er gulvhøyttaleren som gir deg all lyden for halve prisen. Her får du den fysiske opplevelsen i mellomgulvet som kompakthøyttalere ikke kan gi, og du får samtidig design og byggekvalitet på et nivå du normalt aldri møter i denne prisklassen. Forklaringen er at det er Hi-Fi Klubben selv som har designet og utviklet denne høyttaleren – fra tegnebrett til produksjon!

Den elegante, matte finishen i sort eller hvit glir diskret inn i enhver innredning, mens de elegant, avrundede hjørnene gjør det visuelle inntrykket langt mer interessant enn en enkel, firkantet kasse. Det er ingen tvil om at detaljene er gjennomtenkte her.

Les mer om ALTO 55 her.

Argon ALTO 4

ALTO4 er er en velspillende og superkompakt kvalitetshøyttaler i elegant Argon-design. Den er en tradisjonell, toveis bassreflekskonstruksjon som du kan bruke til utallige formål og med enhver forsterker.

ALTO4 er perfekt til et stereo-minisystem, som satellitt- eller bakhøyttaler i et Argon-surroundsystem eller som ekstrahøyttaler på kjøkkenet, soverommet eller et annet mindre rom. Her får du god lyd til en utrolig lav pris, og høyttaleren er enkel å plassere for eksempel i en bokhylle. Du kan selvfølgelig også velge å henge den opp på veggen med det integrerte veggfestet.

Les mer om ALTO 4 her.

Argon ALTO C

ALTO C er senterhøyttaleren i Argons Alto-serie. Den matcher de øvrige modellene både når det gjelder lydkvalitet, pris og det elegante designet. Her kan du bygge en komplett og høyst velspillende Argon-hjemmekino for en utrolig billig penge.

Bredden på 43 cm svarer til en standard hi-fi-komponent, hvilket giver nem placering i et hi-fi-møbel, for eksempel fra danske unnu. Du kan selvfølgelig også vælge at hænge ALTO C op på væggen (vægbeslag købes separat).

Les mer om ALTO C her.

Argon BASS8

BASS8 er en kompakt og velspillende subwoofer i det samme elegante designet som ALTO-høyttalerserien. Du får et kraftig 10" basselement og 100 strømsterke watt i den innebygde forsterkeren. Med dette under panseret kan BASS8 levere et stramt og presist basstilskudd til både film og musikk. BASS8 har et lukket kabinett, noe som gir ekstra god kontroll på uønsket buldring og rumling.

Les mer om BASS8 her.

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.