HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio ALTO Surround 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO Surround 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ALTO Surround er et komplett, kompakt og prisvennlig 5.1-høyttalersystem i stilrent Argon-design. Her får du alt du trenger for å fylle stua med herlig 5.1-kanals surroundlyd uten å samtidig fylle den med høyttalere. Sort eller hvit.

Argon ALTO Surround – komplett, kompakt og økonomisk 5.1-høyttalersystem

  • Utrolig god lyd til prisen
  • Passer fint til anlegg i økonomiklassen
  • Kompakt og stilrent design
  • Egnet til både filmlyd og musikk
  • Fås både i sort og hvit

ALTO Surround er et komplett, kompakt og prisvennlig 5.1-høyttalersystem i stilrent Argon-design. Her får du alt du trenger for å fylle stua med herlig 5.1-kanals surroundlyd uten å samtidig fylle den med høyttalere. Med kvalitetselementer, ultrakompakt subwoofer og seriøs konstruksjon får du ekte filmopplevelser i hus for en høyst rimelig pris.

Perfekt matchet til hverandre og til hjemmekinoen
Front- og bakkanalene i ALTO Surround-systemet håndteres av Argon ALTO4, en velspillende og meget kompakt kvalitetshøyttaler som takler både musikk og filmlyd med stil. Senterhøyttaleren ALTO C matcher perfekt i både størrelse, design og klang. Det gir deg en flott og sammenhengende gjengivelse av stemmer og filmeffekter, noe som er helst essensielt i den samlede filmopplevelsen din.

BASS8 er en kraftig subwoofer med et 8" long-stroke-element og 100 watt innebygget forsterkereffekt, noe som er tilstrekkelig til å gi en flott og dyp bass i en vanlig stue.

Argon ALTO Surround er kort sagt et ekte hi-fi-system som virkelig distanserer seg fra varehusenes elendige plastsystemer. Hvis du vil ha kvalitetslyd for en billig penge i hjemmekinoen din, så er har du løsningen her.

Argon ALTO Surround fås i sort og hvit finish.

Les mer om Alto 4 her

Les mer om Alto C her

Les mer om Bass 8 her 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.