HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins 603 + 607 + HTM6 + ASW610 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 603 + 607 + HTM6 + ASW610 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Tungt og kraftig høyttalersystem til surroundhjemmekinoen med både fullvoksne gulvhøyttalere og stilige kompakthøyttalere. Her får du elegant B&W-design, god lydkvalitet og kjellerdyp bass til både musikk og filmlyd. Sort eller hvit finish.

B&W 600-serie – seriøst 5.1-kanals surroundsystem med fullvoksne gulvhøyttalere og flott design

  • Overbevisende dynamikk og kraft, også i store rom
  • Naturlig og detaljert lydbilde til både musikk og filmlyd
  • Elegant B&W-design og flott finish
  • Kompakt 10” subwoofer med hele 200 watt
  • Fås i sort eller hvit finish

Høyttalerne fra B&Ws 600-serie er her kombinert i et elegant og kraftig 5.1-kanals høyttalersystem til hjemmekinoen. Gulvhøyttaleren 603 er toppmodellen i 600-serien, og med sine to 6,5” basselementer og B&Ws unike Continuum FST-mellomtone sørger den for massevis av krefter, samtidig som du får med alle detaljene, uansett om det er film eller musikk som står på menyen.

De kompakte 607-høyttalerne tar seg av bakkanalene, og den matchende HTM6 senterhøyttaleren sørger for krystallklar dialog og overbevisende effekter i filmlyden.

Til tross for sine relativt kompakte mål er subwooferen utstyrt med et voldsomt 10” element og hele 200 integrerte watt. Den går svært dypt i bassen og garanterer eksplosiv action i 600-serie hjemmekinoen din, spesielt når den som her er kombinert med de tunge 603-høyttalerne.

Alt i alt en komplett, elegant og seriøs høyttalerløsning som kan håndtere både musikk og filmlyd i overbevisende stil. Fås i sort eller hvit finish.

Les mer om B&W 603   

Les mer om B&W 607

Les mer om B&W HTM6

Les mer om B&W ASW610

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.