HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI Epicon + P-10 DSS 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Epicon + P-10 DSS 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Epicon er vårt High-end system fra den danske høyttalerprodusenten DALI. De kan lyd, og det vil du merke hvis du skaffer deg Epicon høyttalersystem. Skjem deg bort i Epicons unike lydbilde som passer til både film og musikk.

DALI EPICON 6 – EN HIGH-END GULVHØYTTALER I ABSOLUTT VERDENSKLASSE

EPICON 6 er en relativt kompakt high-end gulvhøyttaler med teknologi og prestasjoner i absolutt verdensklasse. EPICON 6 tar alle musikksjangre i overlegen stil, og den eksklusive utførelsen i sort pianolakk eller høyglanspolert tre bare forsterker inntrykket av at EPICON 6 også visuelt fungerer i et elegant moderne boligmiljø.

DALIs nye unike, patenterte Linear Drive-magnetsystem og state-of-the-art-kvalitet ned til minste detalj gjør EPICON 6 i stand til å levere en utrolig ren, dynamisk og uforvrengt musikkgjengivelse som til nå har vært helt uoppnåelig i denne prisklassen.

Les mer om Epicon 6 her.

EPICON 2 – HIGH END KOMPAKT HØYTTALER, VEIEN TIL MUSIKKENS HJERTE

EPICON 2 er en kompakt high-end stativhøyttaler med teknologi og prestasjoner i den absolutte verdensklassen. Den klarer på nesten magisk vis å få musikken til å oppstå fritt i rommet, og det eksklusive høyglansdesignet er en fryd for øyet i årevis.

Med EPICON-serien har DALI laget en ny referansehøyttaler som er frukten av 30 års intenst utviklingsarbeide. EPICON erstatter EUPHONIA som har vært DALIs lovpriste prestisjeserie i en årrekke. EUPHONIA-prosjektet har i samme periode levert det tekniske fundamentet til DALIs kritikerroste og mer økonomiske høyttalerserier HELICON, MENTOR, IKON m.fl.

Les mer om Epicon 2 her.

DALI EPICON VOKAL – HIGH-END SENTERHØYTTALER TIL DEN KOMPROMISSLØSE HJEMMEKINOEN

EPICON VOKAL er EPICON-seriens senterhøyttalere og er det naturlige midtpunktet i en kompromissløs high-end hjemmekino med EPICON 8, EPICON 6 eller EPICON 2 i frontkanalene. Den er i prinsippet en "liggende" EPICON 6, hvor designet elegant er tilpasset formålet.

Med DALIs nye patenterte Linear Drive magnetsystem, hybrid-dobbeldiskant og state-of-the-art-kvalitet ned i selv den minste detalj, kan EPICON VOKAL utnytte hele potensialet i dagens flotte filmlyd uansett lydstyrke, og du får enestående klar gjengivelse av musikk, stemmer og filmeffekter helt uten dynamisk kompresjon.

Den ekslusive finishen i sort pianolakk eller høyglanspolert tre er med på å understreke at EPICON VOKAL også visuelt skal fungere i et elegant moderne boligmiljø.

Les mer om Epicon Vokal her.

DALI SUB P-10 DSS – KOMPAKT OG EKSKLUSIV SUBWOOFER TIL KOMPROMISSLØSE HIGH-END-SYSTEMER

SUB P-10DSS er en kompromissløs high-end-subwoofer, som gir deg en unik kombinasjon av presisjon og lydkvalitet til musikk, samt nok av kraft til filmbruk. Ved hjelp av ekstremt gjennomarbeidete høyttalerelementer, en innebygget forsterker på 500 watt og avanserte tekniske løsninger kan SUB P-10 DSS fint brukes sammen med svært eksklusive stereo- eller flerkanals-systemer, f.eks. DALIs egen EPICON-serie eller andre høykvalitets høyttalersystemer.

SUB P-10DSS er utstyrt med ett nedovervendt 10" element med lang slaglengde, supplert av to sidevendte 10" slave-elementer, alle med membraner i ultrakraftig kullfibermateriale. Det samlede membranarealet setter en ny standard for et så kompakt kabinett, og med den svært strømsterke forsterkeren leverer P-10 DSS uanstrengt, presis og dynamisk bass helt ned til de dypeste frekvensene.

Les mer om Sub P-10 DSS her.

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.