HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI OPTICON LCR + SUB K-14 F Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI OPTICON LCR + SUB K-14 F Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Har du ikke plass til høyttalere på gulvet eller TV-benken? Liker du ikke at de tar opp plassen du kunne brukt til annet? Da er dette den perfekte pakken. Opticon LCR er en vellydende og kompakt høyttaler som kan enkelt henges på veggen. Istedenfor at høyttalerene tar opp plass er de veggpynt, med utrolig god lyd! Perfekt for det minimalistiske hjemmet.

DALI OPTICON LCR

OPTICON LCR er en flat, kompakt og utrolig allsidig vegghøyttaler som kan brukes til både hjemmekino og musikk. Lydbildet er stort, dynamisk og oppløst, og du ville aldri ha forventet at det kom fra en høyttaler i så kompakt format.

OPTICON LCR er perfekt å plassere ved siden av TV-en. Bruker du stereoanlegget til TV-en, kan du få høykvalitets, to-kanals hi-fi-lyd til både musikk og film. Har du en fullverdig surroundhjemmekino, kan du bruke OPTICON LCR både som front, senter og side-/bakkanaler og oppnå et veldig godt resultat. Dette kommer blant annet av den raffinerte bassporten på baksiden, som utnytter bakveggen maksimalt. Hvis du også vil ha den dypeste bassen med i lydbildet, supplerer du bare med en god subwoofer.

Les mer om Opticon LCR her

DALI K-14F SUB

SUB K-14 F er en ytterst potent 14" subwoofer som kan gi et solid tilskudd i bunnen, selv med tunge høyttalersystemer, som f.eks. de store gulvmodellene i DALIs egne OPTICON- og RUBICON-serier. Her kan du fylle stuen eller hjemmekinoen med kjellerdyp og eksplosiv bass som trekker hele kroppen med inn i lytteopplevelsen.

Med 500 watt innebygget Klasse D-forsterker og et voldsomt long-stroke-element med membran i ren aluminium har du en overflod av krefter til rådighed, og designet er elegant og forbløffende kompakt med tanke på at elementet er på hele 14"!

Les mer om SUB K-14 F her

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.