HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

SPEKTOR er et komplett, kompakt og prisgunstig 5.1-høyttalersystem i stilrent DALI-design. Her kan du fylle stua med 5.1-kanals surroundlyd i ekte hi-fi-kvalitet uten å samtidig fylle den med høyttalere. Enkel montering på vegg, flere farger.

DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D – komplett, kompakt og prisgunstig 5.1-høyttalersystem

  • Lyd i ekte hi-fi-kvalitet
  • Meget egnet til anlegg i budsjettklassen
  • Kompakt og diskre design
  • Egnet til både filmlyd og musikk
  • Fås i både sort, hvit og valnøtt

SPEKTOR er et komplett, kompakt og prisgunstig 5.1-høyttalersystem i stilrent og solid DALI-design. Her kan du fylle stua med surroundlyd i ekte hi-fi-kvalitet uten å samtidig fylle den med store høyttalere. Med kvalitetselementer, kompakt subwoofer og seriøs konstruksjon får du en autentisk filmopplevelse i hus for en svært fornuftig pris.

Enkelt og god lyd – perfekt på veggen
Front- og bakkanaler i SPEKTOR-systemet håndteres av DALI SPEKTOR 1, en god og svært kompakt kvalitetshøyttaler som takler både musikk og filmlyd i med stil. Den er også enkel å montere på veggen takket være det integrerte veggfestet. Senterhøyttaleren SPEKTOR VOKAL sørger for en klar gjengivelse av filmdialog og effekter, og den passer fint inn i et standard hi-fi-møbel. 

SUB C-8 D er en kompakt og prisgunstig 8” subwoofer som fyller stua med dyp og dynamisk bass uten å samtidig fylle den med store høyttalere. Med den som fundament har SPEKTOR-systemet krefter nok til det meste, uansett om det står musikk eller filmlyd på menyen.

DALI SPEKTOR 5.1-høyttalersystemet fås i sort ask, valnøtt eller hvit (SUB C-8 D kun sort eller hvit).

Les mer om DALI SPEKTOR 1 kompakthøyttaler
Les mer om DALI SPEKTOR VOKAL senterhøyttaler
Les mer om DALI SUB C-8 D subwoofer

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.