HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

SPEKTOR 5.1-systemet fyller stua med ekte hi-fi-lyd til både hjemmekino og musikk. Her får du et dynamisk og klart lydbilde og solid bass fra den kraftige 9” subwooferen. Designet er slankt og pent og passer godt inn i en moderne stue.

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F – 5.1-kanals høyttalersystem med ekte hi-fi-lyd og flott finish

  • Lyd i ekte hi-fi-kvalitet
  • Fungerer godt sammen med anlegg i budsjettklassen
  • Slankt og stilrent design
  • Egnet både til filmlyd og musikk  
  • Dyp og kraftig bass med 9” subwoofer

Høyttalersystemet DALI SPEKTOR 5.1 gir deg massevis av god lyd til en fornuftig pris. Den dynamiske og detaljerte lyden fra SPEKTOR-høyttalerne kombinert med den kraftige 9”subwooferen løser enhver oppgave med overbevisning.

Du får også et elegant og pent design som passer godt inn i en moderne innredning. Kort sagt er dette ekte vare med solid dansk kvalitet på alle kanter. Et system som vil gi deg store film- og musikkopplevelser i hjemmekinoen din i mange år fremover.

Dynamikk og detaljer
Gulvhøyttaleren SPEKTOR 6 tar seg av frontkanalene. Den har gode kraftreserver og moderat størrelse, og den kan fint håndtere en vanlig stue på egen hånd. Som bakkanaler får du den gode og kompakte SPEKTOR 1, som er enkel å montere på veggen med det integrerte veggfestet. Senterhøyttaleren SPEKTOR VOKAL sørger for en klar gjengivelse av filmdialog og effekter.  

Den dype bunnen er det den kompakte og solide subwooferen SUB E-9 F som står for, og den har rikelig med krefter til de fleste formål. Her får du den fulle fysiske opplevelsen fra bassgitarer, trommer eller filmeksplosjoner uten overdreven og buldrende bass.

Høyttalersystemet DALI SPEKTOR 5.1 fås i sort ask, valnøtt eller hvit.

Les mer om DALI SPEKTOR 6 gulvhøyttaler
Les mer om DALI SPEKTOR 1 kompakthøyttaler
Les mer om DALI SPEKTOR VOKAL senterhøyttaler
Les mer om DALI SUB E-9 F subwoofer

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.