HiFi Klubben

Hopp til innhold
Demotorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 20% på Argon

12 måneder gebyr- og rentefri betalingsutsettelse

Partikjøp - Spar 2 138,-

DALI ZENSOR 5 + ZENSOR 1 + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Høyttalersystem

{{bundle.price}} /system
DALI ZENSOR 5 + ZENSOR 1 + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ZENSOR 5.1-systemet fyller stua med ekte hi-fi-lyd til både hjemmekino og musikk. Her får du et dynamisk og klart lydbilde i tillegg til solid bass fra den kraftige 12” subwooferen. Designet er slankt og elegant og passer godt inn i en moderne stue.

DALI ZENSOR 5 + ZENSOR 1 + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F – 5.1-kanals høyttalersystem med ekte hi-fi-lyd og flott finish

  • Lyd i ekte hi-fi-kvalitet
  • Fungerer også fint sammen med anlegg i budsjettklassen
  • Slankt og stilrent design
  • Egnet både til filmlyd og musikk  
  • Dyp og kraftig bass fra 12” subwoofer 

Høyttalersystemet DALI ZENSOR 5.1 gir deg massevis av fet lyd til en fornuftig pris. Den dynamiske og oppløste lyden fra ZENSOR-høyttalerne og den kraftige og presise subwooferen gjør deg klar til å takle enhver oppgave med overbevisning. Du får samtidig et elegant design med slanke og solide høyttalere som passer fint inn i en moderne innredning.

ZENSOR-systemet har vært utrolig populært helt fra første stund, og det er det god grunn til. Her får du nemlig ekte vare med solid, dansk kvalitet på alle kanter. Kort sagt et system som vil gi deg store film- og musikkopplevelser i mange år fremover!

Dynamikk og detaljer i et elegant system
Gulvhøyttaleren ZENSOR 5 utgjør frontkanalene. Den er kraftig og allsidig til den moderate størrelsen, og den kan fint håndtere en vanlig stue på egen hånd. Til bakkanalene finner du den velspillende og kompakte ZENSOR 1 som er enkel å montere på veggen med sitt integrerte veggfeste. Senterhøyttaleren ZENSOR VOKAL gir en klar gjengivelse av filmdialog og effekter og matcher ZENSOR 5 og ZENSOR 1 i design og klang.

Den solide subwooferen SUB E-12 F leverer et skikkelig fundament og har rikelig med krefter til de fleste formål. Her får du den fulle fysiske opplevelsen fra bassgitarer, trommer eller filmeksplosjoner, uten at bassen blir overdreven og buldrete.

Høyttalersystemet DALI ZENSOR 5.1 fås i valnøtt, hvit eller sort.

Les mer om DALI ZENSOR 5 gulvhøyttaler
Les mer om DALI ZENSOR 1 kompakthøyttaler 
Les mer om DALI ZENSOR VOKAL senterhøyttaler
Les mer om DALI SUB E-12 F subwoofer

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her