HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer
Partikjøp - Spar 1 738,-

DALI ZENSOR 5 + ZENSOR PICO + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Høyttalersystem

{{bundle.price}} /system
DALI ZENSOR 5 + ZENSOR PICO + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ZENSOR 5 er en solid gulvhøyttaler, og med en kraftig 12" subwoofer på toppen er du klar for flerkanalsopplevelser for både ører og mellomgulv! Her med ZENSOR PICO som bakhøyttalere

DALI ZENSOR 5 – kompakt og elegant hi-fi-gulvhøyttaler til budsjettpris

ZENSOR 5 er en slank, kompakt og økonomisk gulvhøyttaler som gir deg flott og dynamisk lyd i ekte hi-fi-kvalitet. Med sin elegante aluminiumsfot og flotte høyglansfront glir den også naturlig inn som et harmonisk element i et moderne boligmiljø. Her får du gjennomført kvalitet som setter nye standarder i budsjettklassen.

Teknologien i de to nytviklede 5,25" low-loss-elementene er arvet direkte fra DALIs high-end-serier, og derfor får du blant annet membraner med ekte trefibre og avansert ventilert magnetsystem. Ultra-lettvektsdiskanten sørger samtidig for massevis av luft og detaljer i lyden. Du skal lete hardt og lenge før du finner et bedre alternativ til denne prisen!

Massevis av kombinasjonsmuligheter
ZENSOR 5 er en svært allsidig høyttaler til både musikk og hjemmekino. I et stereosystem kan den fint fylle en vanlig stue med lyd alene. Hvis du til og med supplerer med en subwoofer – f.eks. DALIs passende SUB E-12F – får du all bunn og kraft du kan ønske deg, uansett om det er film eller musikk som står på menyen.

I hjemmekinoen vil ZENSOR 5 være et flott alternativ til frontkanalene hvis du ønsker deg en seriøs løsning uten alt for store høyttalere. Da vil det være et opplagt valg å kombinere med den kompakte ZENSOR 1 i side/bakkanaler, ZENSOR VOKAL i senterkanalen og SUB E-12F til bassen.

Les mer om ZENSOR 5

ZENSOR PICO er en superkompakt og stilig hi-fi-høyttaler, som er enkel å plassere på en hylle eller på veggen ved hjelp av det integrerte "nøkkelhull"-veggfestet. Her får du ekte kvalitetslyd uten store høyttalere, og de gode høyttalerelementene gir en overraskende dynamisk og detaljert lyd som får mye ut av både musikk og filmer i et mindre rom.

ZENSOR PICO er designet for plassering tett på veggen, og den vil gi deg lydopplevelser i en helt annen liga enn plasthøyttalerne som følger med i varehusenes billige mikrosystemer.

Les mer om ZENSOR PICO

ZENSOR VOKAL er senterhøyttaleren i ZENSOR-serien med samme flotte utførelse og lydkvalitet. Med sine to kraftige 5,25" elementer og avanserte diskant vil ZENSOR VOKAL gi deg en dynamisk og veloppløst gjengivelse av filmdialog og effekter.

Les mer om VOKAL

DALI SUB E-12F – kraftig subwoofer med flott design
SUB E-12F er en elegant 12" subwoofer som er et lekkert supplement til DALIs ZENSOR-serie og til andre høyttalersystemer i god kvalitet. Med sin 220 watts klasse D-forsterker og bunnsolide long-stroke element med membran i ren aluminium har du krefter nok til de fleste formål, enten det er musikk eller film.

Designet er også på topp med høyglanslakkert front og fot i aluminium. Og hvis du velger å bruke SUB E-12F uten grillen, kan du glede deg over den utrolig elegante membranen med sin laserinngraverte DALI logo. Grillen er montert med magneter, slik at du kan fjerne den og nyte det flotte synet uten skjemmende monteringshull.

Perfekt til både musikk og film
SUB E-12F er, i motsetning til mange andre subwoofere på markedet, konstruert for å spille like godt på både musikk og film. For å klare dette trengs det både presisjon og rå styrke. Her er det ikke snakk om ufokusert buldring, men om å få den dypeste oktaven naturlig integrert i lydbildet slik at du kan lytte både med ørene og kroppen.

Når SUB E-12F er riktig plassert og innstilt, får du hele opplevelsen fra bassgitarer, trommer og eksplosjoner, uten å måtte slite med den overdrevne og grøtete bassen som du får i mange billige subwoofere.

Les mer om DALI SUB E-12F

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her