HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

En god start på skikkelig hjemmekino. Her får du 75 hi-fi-watt, HEOS multirom, Bluetooth og massevis av muligheter uten å fylle stua med store høyttalere. Kompakt subwoofer sørger for dybden. Ekte 5.1-kanals surround til prisen av en lydplanke!

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 – komplett, kompakt og økonomisk 5.1-kanals hjemmekino

  • Utrolig god lyd til prisen
  • Egnet til både filmlyd og musikk
  • Integrert HEOS multirom for lettvinn trådløs musikk i hele hjemmet ditt
  • Integrert Bluetooth og wi-fi med Spotify Connect og AirPlay 2
  • Forberedt for stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa

AVR-S650H + ALTO Surround 5.1 er et komplett og prisgunstig hjemmekinosystem som gir deg alt som trengs for å fylle stua med herlig 5.1-kanals surroundlyd uten å samtidig fylle den med høyttalere. Med en toppmoderne receiver, kompakte kvalitetshøyttalere, ultrakompakt subwoofer og seriøs konstruksjon får du gode filmopplevelser i hus for en høyst overkommelig pris.

AVR-S650H er en avansert og imponerende brukervennlig 5.1-kanals hjemmekinoreceiver som gir deg 75 strømsterke hi-fi-watt, integrert wi-fi og Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 og ikke minst: integrert HEOS multirom. Sistnevnte gjør at du lynraskt kan få musikk i hele hjemmet ditt ved å legge til trådløse HEOS-høyttalere i alle rom du måtte ønske. Du kan naturligvis også få glede av de nye 4K/UHD-videostandardene.

Perfekt matchet med hverandre
Front- og bakkanaler i ALTO Surround 5.1-systemet består av Argon Audio ALTO5 – en god og svært kompakt kvalitetshøyttaler som håndterer både musikk og filmlyd med stil. Senterhøyttaleren ALTO C matcher perfekt i både størrelse, design og klang. Dette gir deg en god og sammenhengende gjengivelse av stemmer og filmeffekter, som er en viktig del av den samlede filmopplevelsen din.

BASS8 er en kraftig subwoofer med et 8” long-stroke-element og 100 watt med innebygget forsterkereffekt, noe som er tilstrekkelig til å gi en god og dyp bass i en vanlig stue.

Alt i alt er dette et ekte hi-fi-surroundsystem som er noe helt annet enn varehusenes sørgelige plastsystemer. Hvis du vil ha kvalitetslyd i hjemmekinoen din for en billig penge, så har du en super løsning her.

Argon Audio ALTO Surround 5.1 fås i sort og hvit finish.

Les mer om Denon AVR-S650H hjemmekinoreceiver 

Les mer om Argon Audio ALTO5 kompakthøyttaler 

Les mer om Argon Audio ALTO C senterhøyttaler 

Les mer om Argon Audio BASS8 subwoofer 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.