HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Steinway Lyngdorf Model O system Musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Steinway Lyngdorf Model O system Musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Model O systemet gir deg uforglemmelige musikkopplevelser og finish i absolutt verdensklasse. Laget for de mest krevende av musikkelskere som vil nyte alle musikalske detaljer uten forvrengning eller påvirkning fra lytterommet.

Steinway Lyngdorf Model O system – kompromissløst musikkanlegg for kompromissløse musikkelskere

  • Overlegent klart, detaljert og tredimensjonalt lydbilde
  • Spektakulær finish i høyglanspolert, sort pianolak
  • State-of-the-art digital signalbehandling og forsterkerteknologi
  • Overlegent ’headroom’ med 2 x 400 watt 
  • Integrert RoomPerfect romkorreksjon for optimal tilpassing til ethvert lytterom

OBS: Bildet viser ikke alle komponenter i systemet.

Model O-systemet fra Steinway Lyngdorf er et stereosystem i den absolutte luksusklassen. Her får du den samme unike lydopplevelsen som fra deres store og kostbare toppsystemer, bare i en mer kompakt og enklere utgave. Musikken flyter krystallklart og dynamisk fra de to elegante gulvhøyttalerne, og det er som om musikerne materialiserer seg foran deg og spiller i din egen stue. Dette er lydkvalitet på et nivå som bare ørene dine kan fortelle deg hele historien om.

Øynene og fingrene dine kan også fortelle deg en hel masse om den helt utrolige mengden flid som er lagt i den spektakulære ’Ebony Black’ høyglanslakkeringen. Laget på samme måte og med samme ekstreme kvalitetskontroll som på de legendariske konsertflyglene fra Steinway & Sons.

Krystallklar lyd i ethvert rom
Lyngdorfs unike RoomPerfect-system sørger for å tilpasse lyden til nettopp ditt hjem, slik at du kan få en fullstendig naturtro musikkgjengivelse, uten at stuen din trenger å innredes som et lydstudio. Resonanser og utsmøring av lyden elimineres utrolig effektivt, slik at bare den rene lyden er igjen – akkurat så dynamisk og detaljert som artisten har ønsket det under innspillingen. Dette er enda et høydepunkt som bidrar til å skille Steinway Lyngdorf fra alt annet på markedet

Model O-systemet består av to Model O dipol-gulvhøyttalere, en Model SP-1 prosessor og et A1 effekttrinn som leverer massive 2 x 400 watt. Hver høyttaler er utstyrt med en spesialdesignet, lynrask 6” bass/mellomtone som suppleres i de dype frekvensene av et 8” slave-element. Den eksklusive Air Motion Transformer-diskanten bidrar til å sikre et fantastisk detaljnivå og en svært god romfølelse i lydbildet.

Steinway Lyngdorf Model O system fås med finish i høyglanset sort pianolakk. Andre finisher og konfigurasjoner kan leveres på bestilling mot et pristillegg. Spør HiFi Klubben for info.

Les mer om Steinway Lyngdorf 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.