HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 In-wall høyttalere

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 In-wall høyttalere

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CWM7.4 S2 er en audiofil in-wall-høyttaler som fint kan erstatte mange tradisjonelle gulvhøyttalere, enten det er snakk om stereo eller hjemmekino. Her får du fyldig lyd uten å få et par store høyttalere inn i stua. Enkel montering uten verktøy.

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 – eksklusiv treveis in-wall-høyttaler i seriøs hi-fi-kvalitet

CWM7.4 S2 er en unik innbyggingshøyttaler som presterer hi-fi-lyd som er fullt på høyde med et par gode gulvhøyttalere. Den vil være et perfekt valg som frontkanaler i en ambisiøs innbyggingshjemmekino, for eksempel supplert med takmodellen CCM7.5 S2 til surroundkanaler.

Hvis du vil gå hele veien, så kan du naturligvis også bruke CWM7.4 S2 som side/bakkanaler og få en kompromissløs, audiofil løsning. CWM7.4 S2 klarer seg også strålende når det kommer til vanlig stereolyd. Her kan du forvente utallige store musikkopplevelser fra de diskre firkantene på veggen.

Continuum og Carbon Dome
CWM7.4 S2 er utstyrt med fire 4” elementer – to som er utelukkende til bass og to Continuum-elementer til bass/mellomtone. Sammen produserer de et imponerende dypt lydbilde, selv uten hjelp fra en separat subwoofer. Den eksklusive Carbon Dome-diskanten er hentet direkte fra B&Ws egen 700-serie, noe som garanterer overlegen luftighet og detaljnivå i lyden.

B&W CWM7.4 S2 leveres med frontgrill i matt hvit finish. Den kan spraylakkeres hvis du ønsker en annen farge.

OBS: CWM7.4 S2 bruker nøyaktig de samme monteringshullene som den tidligere versjon av CWM Cinema 7. Du kan derfor raskt og enkelt oppgradere til den hørbart bedre S2-lyd uten problemer hvis du ønsker det.

Tekniske spesifikasjoner

  • 2,5-veis innbyggingshøyttaler til vegg
  • Monteringshull: 14,7 x 59,7 cm (BxH)
  • Minimum dybde bak høyttaler: 9,3 cm
  • Utspring fra overflate: 8 mm
  • Magnetisk festet frontgrill

 

OBS: Hvis du monterer innbyggingshøyttalere i yttervegg eller tak og dermed bryter en dampsperre, så må du kanskje bruke en backbox. Spør eventuelt i din lokale HiFi Klubben-butikk.

Se artikkelen ”Når skal jeg bruke en backbox?”

Se tekniske tegninger her

 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning