HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

RUBICON 2 C og SOUND HUB er et eksklusivt trådløst høyttalersystem som gir deg store hi-fi-opplevelser og massevis av trådløse muligheter. Avanserte SMC-elementer og flott finish, kan utvides med streaming og multirom fra Bluesound.

DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB – eksklusivt og kompakt trådløst hi-fi-høyttalersystem med overlegen 24-bit HD-lydkvalitet

 • Overlegent ren, detaljert og dynamisk lyd
 • Avanserte SMC-elementer og eksklusiv finish i lakk eller ekte trefiner
 • Superenkelt i oppsett og bruk
 • Integrert Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefon, nettbrett, PC/Mac m.m.
 • Kan bygges ut med multirom, streamingtjenester, nettradio og app-styring via Bluesound (ekstrautstyr) 

RUBICON 2 C og SOUND HUB er et unikt trådløst høyttalersystem som gir deg både avansert teknologi, eksklusiv finish og brukervennlighet i toppklassen. Her får du den samme trådløse funksjonaliteten som med DALIs banebrytende og EISA-belønte CALLISTO-system, men du får samtidig de avanserte elementene og den lekre kabinettfinishen fra RUBICON-serien.

RUBICON 2 C vil gi deg de samme store og gåsehudfremkallende musikkopplevelsene som du kjenner og elsker fra et virkelig godt, tradisjonelt hi-fi-anlegg, bare uten den store forsterkeren og de tykke høyttalerkablene som normalt følger med. Forsterkeren er nemlig bygget inn i de kompakte, trådløse høyttalerne.

Du får også Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefonen, og med automatisk påslåing går det som en lek å høre på musikk. Hvis du setter pris på virkelig god lyd, brukervennlighet og elegant innredning, så er RUBICON 2 C svaret på dine bønner. Men det stopper ikke her.

Bluesound-streaming og multirom – prikken over i-en
Hvis du legger til den smarte Bluesound innbyggingsmodulen (ekstrautstyr), så har du en helt unik løsning med alt det beste fra både det tradisjonelle stereoanlegget og det trådløse hi-fi-universet. Og med Bluesound og RUBICON 2 C kan du oppnå en lydkvalitet som er enda bedre enn CD – fullstendig trådløst!

Bluesound er markedets mest velspillende multiroms musikksystem som gir deg nettradio, streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer m.fl.), app-styring og all verdens musikk rett under fingertuppene på smarttelefonen. Du får også mulighet for trådløs streaming i ekte 24-bit-kvalitet gjennom TIDAL HiFi. Samtidig får du muligheten for å legge til trådløse Bluesound-høyttalere overalt i hjemmet ditt og fremdeles med full kontroll på hele systemet fra smarttelefonen.  

Rå krefter og trådløs toppkvalitet
Hver RUBICON 2 C-høyttaler rommer sin egen innebygde 250 watts forsterker, og du kobler til dine eksisterende komponenter (for eksempel CD-spiller) bakpå den kompakte og diskre SOUND HUB. Videre overføres signalet trådløst til høyttalerne i 24-bits HD-kvalitet. Her har du en løsning som uten problemer kan måle seg med tunge, tradisjonelle, fullstørrelses anlegg i den eksklusive klassen.

RUBICON 2 C fås med finish i sort høyglanslakk, hvit høyglanslakk eller ekte valnøttfiner. SOUND HUB fås i sort finish. Bluetooth-basert fjernkontroll medfølger. Bluesound-modul er ekstrautstyr.

Les mer om RUBICON 2 C trådløs gulvhøyttaler

Les mer om SOUND HUB trådløs forforsterker 

Les mer om BluOS NPM-1 Bluesound-modul 

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Trådløse kompakthøyttalere
 • Svært ren, detaljert og dynamisk lyd
 • Superenkelt i både oppsett og bruk
 • Kan bygges ut med multiromsmusikk, streamingtjenester, nettradio og app-styring via Bluesound innbyggingsmodul (ekstrautstyr) 
 • Innebygget Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefon, nettbrett, PC/Mac m.m.
 • Trådløs signaloverføring i 24-bit HD-kvalitet mellom SOUND HUB og høyttalere
 • Automatisk av/på på alle innganger (både SOUND HUB og høyttalere)  
 • Tilkoblinger til både analoge og digitale lydkilder (SOUND HUB)
 • Bluetooth-basert fjernkontroll medfølger

Begrensninger

 • Ikke innebygde musikktjenester, nettradio eller multirom i basisutgaven (krever Bluesound-modul)
 • Ikke remote-lærefunksjon til eksisterende TV-fjernkontroll
 • Ikke HDMI-inngang

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.