Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Podspeakers MiniPod Bluetooth Trådløs høyttaler

MiniPod Bluetooth er en trådløs høyttaler med ekte personlighet. Du får god lyd i et unikt design med flotte fargemuligheter, og med ”hoops” (pynteringer) og ”spikes” (bein) kan du sette et helt eget preg på høyttaleren og hjemmet ditt. Flere farger.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Podspeakers MiniPod Bluetooth – trådløs høyttaler med genialt, ikonisk design og utallige muligheter

 • Innebygget Bluetooth for trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner, nettbrett m.m.
 • Unikt design med spennende farge- og kombinasjonsmuligheter
 • Eksklusive "hoops" og "spikes" i forskjellige metallfinisher og tresorter fås som tilbehør
 • Spesialdesignet veggfeste fås som tilbehør (kommer senere)
 • Kan bygges ut til full stereo enten med kabel eller trådløst

MiniPod Bluetooth fra danske Podspeakers er høyttaleren for deg som ønsker å sette et personlig og unikt preg på lyden og hjemmet ditt. Her får du et helt unikt design som i flere tiår har høstet priser og anerkjennelse over hele verden.

I denne aktive versjonen er det bygget inn forsterker og Bluetooth i høyttaleren, slik at du kan spille musikk trådløst rett fra f.eks. smarttelefonen eller nettbrettet. Som på standardutgaven har du mulighet for å tilpasse designet etter din egen personlige smak ved å kjøpe "spikes" (bein) og "hoops" (pynteringer) i ulike metallfinisher og tresorter.

Velg din egen trådløse høyttalerløsning
MiniPod Bluetooth er høyttaleren som gir deg utallige kombinasjonsmuligheter. I tillegg til grunnfargene, hoops og spikes kan også velge mellom tre forskjellige oppsett for trådløs musikkavspilling:

MiniPod Bluetooth (single): Her får du alt i én høyttaler. Løsningen for deg som foretrekker det så enkelt som mulig og kan leve uten fullverdig stereolyd. Kan bygges ut til et av stereooppsettene nedenfor på et senere tidspunkt.

MiniPod Bluetooth (wired ): Koble sammen en standard MiniPod og en MiniPod Bluetooth med en bit med vanlig høyttalerkabel, så har du fullverdig stereo i ekte hi-fi-kvalitet (MiniPod Bluetooth + MiniPod standard).

MiniPod Bluetooth (wireless): Fullverdig, trådløs stereo. Koble de to høyttalerne i stikkontakten, og gjennomfør det enkle oppsettet én gang for alle, så er du oppe og går. Et trådløst kvalitetsanlegg med hele systemet innebygget i høyttalerne! (2 x MiniPod Bluetooth)

Gjør MiniPod Bluetooth personlig
MiniPod Bluetooth kommer i elegant, silkematt, lakkert finish. Allerede når du pakker den ut av esken får du glede av de flotte, organiske formene og det solide, glassfiberforsterkede kabinettet som bidrar til å sikre en god hi-fi-lyd uten ødeleggende resonanser og vibrasjoner. Men det er når du legger til hoops og spikes at det virkelig blir morsomt. Her kan du velge om du vil være utfordrende og iøynefallende eller om du vil gå for en kombinasjon får MiniPod Bluetooth til å gli diskret inn i interiøret.

Både hoops og spikes fås i aluminium (mørk, sølv, gull) eller ekte tre (lys eller mørk eik). De er solide og eksklusivt laget, slik at du får et elegant og personlig uttrykk og ikke bare billig plast-bling, slik det ofte er med andre såkalte designhøyttalere. De kan også byttes ut på øyeblikk hvis du føler for å endre looken. Skal det være rustikt og nordisk eller rått og metallisk? Det er helt opp til deg. MiniPod Bluetooth er kort fortalt en høyttaler som gjør stas på både ørene og øynene. Og selv om den er et globalt designikon, så kan den likevel kjøpes for en overkommelig pris.

MiniPod Bluetooth er tilgjengelig i sort, hvit eller rød finish. Sorte gummiføtter og hoop (pyntering) i sort er inkludert. Spesialdesignet veggfeste fås som tilbehør (kommer senere).

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Innebygget Bluetooth for trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner, nettbrett m.m.
 • Unikt design med spennende farge- og kombinasjonsmuligheter
 • Eksklusive "hoops" og "spikes" i forskjellige metallfinisher og tresorter fås som tilbehør
 • Spesialdesignet veggfeste fås som tilbehør (kommer senere)
 • Kan bygges ut til fulleverdig stereo enten med kabel (wired) eller trådløst (wireless)
 • Utgang for aktiv subwoofer
 • Fjernkontroll medfølger

Begrensninger

 • Ikke innebygget wi-fi eller Spotify Connect
 • Spiller "bare" mono alene
 • Noen alternativer har mer krefter og/eller mer imponerende lydbilde
 • Du får IKKE skikkelig stereo og skikkelig hi-fi fra en alt-i-ett-høyttaler, uansett hvor godt bygget den er. Ekte hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Produktbeskrivelse

Slik får du enda mer lyd ut av MiniPod-en din
MiniPod Bluetooth har en innebygget stereoforsterker på 2 x 25 watt, som kan gi deg virkelig god lydkvalitet i en vanlig stue, spesielt hvis du velger et av oppsettene med to høyttalere. Hvis du har en stor stue eller ønsker å kunne spille veldig høyt, så er du heller ikke latt i stikken. Da kan du nemlig supplere med en aktiv subwoofer, som gir lyden en skikkelig energiboost i de lave frekvensene og fyller rommet med lyd som også kan kjennes i mellomgulvet.

Hvis du vil ha mer krefter og renere lyd enn det den innebygde forsterkeren kan levere, så kan du også vurdere en løsning med to standard MiniPod-er og en separat forsterker, som for eksempel en av Denons kompakte CEOL-systemer eller den smarte NAD D3020. Begge disse anleggene (og mange andre) har innebygget trådløs musikkavspilling, slik at du fortsatt får den herlige Podspeakers-opplevelsen, bare på et enda høyere nivå.

Bluetooth – den lette veien til trådløs musikk
Bluetooth er en utrolig enkel måte å spille musikk trådløst på. Du trenger ikke å bekymre deg over komplisert nettverksoppsett og andre bryderier. Når du aktiverer Bluetooth på for eksempel smarttelefonen, så dukker MiniPod Bluetooth automatisk opp på skjermen. Da bare velger du denne som musikkspiller, og så kan du sitte i sofaen og styre hele stasen trådløst. Enklere kan det nesten ikke bli, og du kan spille trådløst fra alle smarttelefoner, nettbrett, eller datamaskiner med Bluetooth.

Podspeakers – et globalt designikon
De unike, danske Podspeakers er bevis på at gode høyttalere og hi-fi-komponenter så absolutt kan være noe annet enn firkantede bokser. Det ikoniske designet ble skapt av den berømte designeren Simon Ghahary så tidlig som i 1991, og MiniPod har lenge hatt status som et globalt designikon. Nå har den, sammen med søsknene i Podspeakers-familien, blitt videreutviklet, slik at den både ser bedre ut og låter bedre enn noensinne. En vaskeekte klassiker som du kan møte over hele verden, inkludert i de eksklusive MoMA-butikkene som fungerer som levende utstillingsvinduer for det legendariske Museum of Modern Art i New York.

Podpeakers er så unike og dekorative at film- og TV-bransjen for lengst har tatt dem til seg når det skal være høyttalere i et filmsett. Og hvis du har øynene med deg, så vil du legge merke til at MiniPod eller en av de andre Podspeakers-høyttalerne dukker opp nesten overalt: filmer, TV-serier, reklamer, show, restauranter, kafeer, kjøpesentre, butikker og hjemme hos vennene dine. Podspeakers er ikke bare høyttalere – de er et statement!

Solid hi-fi-teknologi i stilig innpakning
Det sprelske og organiske Podspeakers-designet rommer tekniske løsninger som absolutt kan tåle sammenligning med tradisjonelle konstruksjoner. Det avrundede og glassfiberforsterkede kabinettet bidrar til å eliminere resonanser og "kabinettlyd", og bass/mellomtone-elementene har membran i flettet Kevlar.

Kevlar brukes blant annet i skuddsikre vester og Formel 1-biler, og i høyttalersammenheng har materialet for lengst vist sine kvaliteter i en rekke konstruksjoner helt opp til den ekstreme high-end-klassen. De seriøse hi-fi-løsningene gjør lyden til en ren fornøyelse, enten du går for MiniPod eller en av etterkommerne dens.

Tekniske spesifikasjoner

 • Trådløs høyttaler
 • Bluetooth v4.0
 • 2-veis bassrefleks-konstruksjon med fremovervendt port
 • Diskant: 1" softdome
 • Bass/mellomtone: 5,25" Kevlar
 • Frekvensgang (±6dB): 45-22.000 Hz
 • Lakkert og glassfiberforsterket, støpt kabinett
 • Innebygget forsterker: 2 x 25 watt Klasse D (THD <1%)
 • Innganger: analog stereo minijack, digital optisk (toslink), USB (kun service)
 • Utgang til aktiv subwoofer
 • EQ-innstillinger: Optimal > FLAT > Boost
 • Energiforbruk: <1,1 watt (nettverk standby), <0,4 watt (standby)
 • Fjernkontroll og gummiføtter medfølger
 • Tilbehør: spikes (bein) i tre eller metall, hoops (pynteringer) i tre eller metall, spesialdesignet veggfeste
 • Mål: 37,5 x 28,0 x 26,0 cm
 • Vekt: 3,1
 • Farge: Sort, hvit, rød

MiniPod Bluetooth i test

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her