HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Soundboks SOUNDBOKS 2 Bluetooth høyttaler

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Soundboks SOUNDBOKS 2 Bluetooth høyttaler

SOUNDBOKS 2 er en batteridrevet lydtrykkskanon med innebygget Bluetooth. Med lydnivå høyt nok til 100 dansende mennesker og et batteri som holder ut lenger enn alle gjestene er den alltid festens midtpunkt. Takler både snø, varme, øl og søle.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter SOUNDBOKS 2 – batteridrevet lydbeist med innebygget Bluetooth

SOUNDBOKS 2 er en voldsom, batteridreven, trådløs høyttaler med innebygget Bluetooth. Den presterer lydtrykk på nivå med en rockekonsert på første rad og kan spille i opptil 40 timer på én opplading. Skulle ikke være nok med ett batteri, så kan det lett skiftes ut med et nytt, friskt eksemplar. Ekstra batteri (BATTERYBOKS) kjøpes separat.

SOUNDBOKS 2 er bygget for å takle det meste. Den tåler både regn, snø, øl og ekstrem varme og kulde. Den enormt solide konstruksjonen i kryssfiner og metall gjør at den tåler all slags juling, enten den blir veltet, mistet eller kjørt over av naboen.

På høyttalerens høyre side kan du velge mellom to forskjellige grunninnstillinger, og du kan justere volumbryteren – som selvfølgelig går helt opp til 11. På venstre side kan du på få sekunder dytte inn et nytt batteri hvis det gamle skulle være flatt (kjøpes separat), eller du kan lade SOUNDBOKS 2 mens den spiller. Begge sider er utstyrt med håndtak, slik at du lett kan ta den med deg overalt.

SOUNDBOKS 2 fås i matt sort. Oppladbart batteri og minijack-kabel medfølger.

Se produsentens video

Produktbeskrivelse

INDOOR/OUTDOOR-modus og markant bedre lyd
I forhold til den opprinnelige versjonen har SOUNDBOKS 2 fått et markant løft i lydkvalitet med adskillige hardware-oppdateringer som ny diskant, oppdatert forsterker og en ny Bluetooth-chip med minimal forvrengning. SOUNDBOKS har erstattet Power Save/Boost-modus med INDOOR/OUTDOOR-modus, slik at du kan få optimale lydinnstillinger, enten du er på festival eller har en privatfest i leiligheten. INDOOR-modusen presterer også bra hvis du bare vil ha stille og rolig bakgrunnsmusikk, så din SOUNDBOKS 2 trenger ikke å stå og kjede seg i hverdagen.

Du trenger ikke bekymre deg over den manglende Boost-modusen. SOUNDBOKS 2 kan nemlig spille enda høyere enn forgjengeren sin. Med vanvittige 122 dB kan du overdøve selv jordens undergang når du fester.

SOUNDBOKS – et produkt av og for fest
SOUNDBOKS ble stiftet av de tre unge, danske festivalgjengerne, Jesper Theil Thomsen, Christofer Nyvold og Hjalte Emilio Wieth, som etter å ha finkjemmet markedet ikke klarte å finne en ordentlig batteridreven høyttaler som kunne gjøre susen på festival. Så de bygde sin egen.

En SOUNDBOKS er først og fremst laget for å spille ekstremt høyt, holde til selv de villeste festene og spille i timevis. Og det gjør den til perfeksjon.

Tekniske spesifikasjoner

 • Trådløs Bluetooth-høyttaler
 • Støtter Bluetooth 3.0 (rekkevidde ca. 20 meter)
 • 1 x 3,5mm stereo minijack
 • BATTERYBOKS2 oppladbart batteri medfølger
 • Ladetid maks. 3,5 timer
 • Ekstra batteri kan kjøpes separat
 • Batteritid på opptil 40 timer ved 113dB og over 100 timer ved lavt volum
 • Maksimalt lydtrykk 122 dB
 • Frekvensområde: 40-20.000 Hz
 • To effektinnstillinger (INDOOR/OUTDOOR)
 • 3 x 72 watt forsterkere (målemetode ikke angitt)
 • Bass/mellomtone: 2 x 10"
 • Softdome-diskant
 • Kabinett i kryssfiner med ramme i aluminium
 • Line-in til eksterne musikkilder (stereo minijack)
 • Strømforsyning/lader medfølger
 • Mål: 43 x 66 x 32 cm (BxHxD)
 • Vekt: 15 kg

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her