Hopp til innhold

9 gode grunner
til å oppgradere hjemmekinoreceiveren din

Begynner hjemmekinoen din å dra på årene? Da er det kanskje tid for å vurdere en ny og toppmoderne receiver fra Denon. Utviklingen har gått med stormskritt de siste årene, og de store opplevelsene har aldri vært billigere.
Denon AVC-X3700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
13 998,- / 14 998,- / stk
Denon AVC-X4700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
20 998,- / stk
Denon AVC-X6700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
32 998,- / stk
Denon AVR-X2700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
8 498,- / 8 998,- / stk

Kanskje har du allerede en hjemmekino som du er glad i. Men hvis den for eksempel er 10 år gammel, så har det skjedd så mye på den tiden at du ikke kan få den fulle opplevelsen av dagens spektakulære, høyoppløste bilde- og lydformater. Og det er jo litt synd, enten du gamer i stort format, er fullblods filmentusiast eller bare nyter en god film sammen med familien i ny og ne.

Det finnes en Denon-løsning for alle og enhver, og du får kvalitet for alle pengene, uansett om du velger en basismodell eller går hele veien med hundrevis av watt og lyd fra alle kanter, inkludert i taket.

Bedre enn noensinne

Flere kanaler, mer kraft

Det har aldri vært billigere å få en komplett hjemmekino med massevis av avanserte funksjoner til både film og musikk. Du bestemmer selv om du vil ha 5, 7, 9 eller enda flere kanaler. Med Denon er du alltid sikker på å få god lyd med massevis av krefter.

Lyd som på de beste kinoene

Dolby Atmos og DTS:X gir en høydedimensjon til filmlyden, slik at du blir sugd fullstendig inn i handlingen. Du kan til og med få en overbevisende 3D-lydopplevelse uten at du trenger å installere høyttalere i taket. Kinomagien har kommet til din egen stue!

Alltid overlegent bilde

Massevis av HDMI-tilkoblinger, nyeste HDMI 2.1 med 8K-oppløsning, 4K/120 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020... og vi kunne fortsatt i det uendelige. Denon er alltid i front med de aktuelle videostandardene, så her kan du få de beste opplevelsene fra alle bildekildene dine.

Lettere enn noensinne

Enkelt oppsett

Denons prisbelønte Setup Assistant og et elegant grafisk brukergrensesnitt hjelper deg med å få oppsett og innstillinger på plass. Alt det kompliserte fikses så lett at du får den nye hjemmekinoen din til å spille perfekt på et blunk.

Trådløs musikk i hele hjemmet         

Integrert HEOS multirom gir deg enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt. Legg til trådløse HEOS høyttalere i andre rom, og nyt streaming i høy kvalitet fra Spotify, TIDAL, Deezer m.fl. Du får også toveis Bluetooth og AirPlay 2, og du styrer alt sammen fra smarttelefonen.

Én kabel, én fjernkontroll

Den avanserte eARC-funksjonen sender høyoppløst surroundlyd (inkl. Dolby Atmos og DTS:X) direkte fra TV-en og inn i receiveren gjennom én enkelt HDMI-kabel. Og med HDMI-CEC styrer du lyden på anlegget med TV-fjernkontrollen. Enkelt og elegant!

Trådløs frihet

Visste du at du kan koble de trådløse Bluetooth-hodetelefonene dine til en Denon-receiver? Beveg deg fritt rundt i hjemmet og nyt yndlingssangene dine mens du støvsuger. Eller sent på kvelden, uten å forstyrre familien eller naboene med høy musikk. (Gjelder ikke AVC-X8500H)

Si hei til fremtiden

Klar til stemmestyring

Smart Home og Denon går hånd i hånd inn i den stemmestyrte fremtiden. Ved hjelp av telefonen din eller en smarthøyttaler får du i løpet av kort tid tilgang til både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri, slik at du kan velge fritt den løsningen som passer best for deg og familien din.

 

Også til gaming

Lanseringen av Sony PS5 og Xbox Series X stiller nye krav til utstyret ditt og til HDMI-tilkoblingene på hjemmekinoreceiveren din. Denon har gjort alt for å gi deg en helt fantastisk gaming-opplevelse i hjemmekinoen. Du får 4K/120Hz-støtte og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle disse er teknologier laget for å gi sylskarpe, flytende bilder og perfekt synkronisering mellom lyd og bilde ved gaming.