Hopp til innhold

Optimal lyd og komfort

DALI IO
GO WITH MUSIC

DALI IO-4 og IO-6 er trådløse, oppladbare hi-fi-hodetelefoner i den absolutte toppklassen. Begge modellene er over-ear med et closed-back-design som er utviklet for å levere lyd i ekstremt høy kvalitet.

TA MED DEG DEN FANTASTISKE DALI-LYDEN OVERALT

DALI IO-hodetelefonene er den perfekte reisepartneren. Vi tilbringer mer og mer tid på farten – pendler til og fra jobb og reiser rundt i verden. Denne reisetiden bør brukes til ting vi elsker. Derfor er IO perfekt til å høre på musikk eller se på film.

DALI IO er perfekt for alle øyeblikkene i livet der du er på farten.

DALI IO-6 skiller seg fra IO-4 med at den har aktiv støyreduksjon (ANC) og ”transparency”-modus, som slipper inn bakgrunnslyd fra omverdenen når det trengs. DALO IO-4, som ikke har ANC, har en enestående lang batteritid – opptil 60 timer på én lading!

DALI IO – Batteritid, komfort og lydopplevelser i toppklassen

EKTE DALI-LYD

Med DALI IO-hodetelefoner får du fullt utbytte av DALIs mer enn 35 år lange erfaring med utvikling av ekte hi-fi-lyd. DALI utvikler noen av markedet beste hi-fi-høyttalere, og denne erfaringen har vært avgjørende i utviklingen av disse fantastiske hodetelefonene. DALI IO er designet og utviklet etter de samme prinsippene som DALIs tradisjonelle høyttalere. Målet er alltid å skape en lydgjengivelse som er så naturlige og autentisk som overhodet mulig – og å gjenskape musikken akkurat slik artisten spilte den inn.

Ett av høydepunktene med DALI IO-hodetelefonene er de spesialutviklede Free Edge-driverne på hele 50 mm. De er konstruert med papirmembran, low-loss kantoppheng og optimalisert svingspole i magnetsystemet, akkurat som DALIs høyttalere i full størrelse. Det optimaliserte neodynium-magnetsystemet utnyttes til fulle. For å oppnå den lave lydforvrengningen, den minimale fargingen og den presise dynamikken i hele frekvensområdet på DALI IO kreves verdens kraftigste magnettype. DALI IO-hodetelefonene er ekte hi-fi-høyttalere, bare i miniformat.

Den store diameteren på driverne sikrer lineær avvikling med minimal kompresjon. Kombinert med de presisjonen i papirfiberen blir resultatet at selv de mest diskre og sårbare detaljene i musikken fremstår krystallklare. Dermed blir fordelen at musikken eller filmen aldri blir slitsom å høre på, selv etter timevis med bruk.

KOMFORT OG EKSTREM BATTERITID

Lang batteritid er et viktig element i hodetelefoner. Dette gjør at man slipper å bekymre seg for å gå tom for strøm på feil tidspunkt. DALI IO-4 og IO-6 har høykvalitets li-ion-batterier med svært høy kapasitet (1.100mAh). Dette gjør at IO-6 har 30 timers batteritid med ANC og Bluetooth aktivert, noe som er nesten uhørt lang tid. IO-4 sprenger nærmest skalaen og redefinerer batteritid for trådløse hodetelefoner med opptil 60 timer. Dette er nok til å bruke dem i flere dager før de må lades.

DALI IO-hodetelefonene er designet med fokus på daglig bruk og er testet til å takle de fleste utfordringer. De er IP53-sertifiserte, og ørekoppene kan rotere 90 grader i begge retninger, slik at de kan legges flatt ved oppbevaring eller henge komfortabelt rundt halsen.

Ørekoppene på DALI IO er laget i "memory"-skum som naturlig former seg etter fasongen på hodet og dermed sørger for optimal forsegling, noe som er viktig for å sikre en ensartet akustisk opplevelse. Det myke syntetiske læret er håndplukket for maksimal komfort og holdbarhet.

DALI IO er laget for lang lytteglede med et komfortabelt og holdbart design som leverer en naturlig og gjennomsiktig lyd for selv den mest krevende film- eller musikkelsker.

DALI IO-6 Trådløs hodetelefon
DALI IO-6
Trådløs hodetelefon
3 998,- / stk
DALI IO-4 Trådløs hodetelefon
DALI IO-4
Trådløs hodetelefon
2 998,- / stk