Hopp til innhold

– vegger, tak og utendørs

BYGG INN SONOS
I HJEMMET DITT

Vil du ha herlig Sonos-lyd uten synlige høyttalere og kabler? Bygg inn alt sammen i vegger og tak! Da får du godlyden og stemningen i hus uten at du trenger å gå på kompromiss med innredningen din.

De nye innbyggingshøyttalerne fra Sonos er laget for deg vil ha både god lyd og flott innredning. Hvis du skal pusse opp eller bygge nytt, så er det et opplagt alternativ å bygge inn høyttalere og kabler i vegger og tak, slik at de kommer helt ut av syne i hverdagen.

Tre modeller – tre behov

Du kan velge mellom tre modeller som sammen kan dekke de aller fleste installasjonsbehov (CI / Custom Install). Takhøyttaleren In-Ceiling er laget for kjøkken, spisestue, kontor, bad og andre rom der du først og fremst vil ha god bakgrunnsmusikk i hele rommet og du ikke trenger superpresis hi-fi-lyd. Når høyttalerne først er på plass, så er det akkurat like enkelt som med en trådløs høyttaler – det låter bare MYE bedre!

Den ekte hi-fi-stereolyden får du fra vegghøyttaleren In-Wall, som spiller som en tradisjonell kompakthøyttaler. En virkelig god løsning, spesielt hvis du kombinerer den med det nye, kraftige og trådløse musikkanlegget Sonos Amp. Da er du godt forberedt til å nyte musikk og TV-lyd i høy kvalitet med en diskre look.

Når du er godt i gang, hvorfor ikke også ta med den gode lyden ut? Det kan du løse med Sonos Outdoor – en robust og smart utendørshøyttaler som er laget for å levere god lyd på terrassen, balkongen, båten og andre steder der vær og vind fort vil ta knekken på vanlige høyttalere.

Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
6 990,- / stk

Trueplay – optimal lyd uansett plassering

Trueplay er en smart Sonos-funksjon som bruker en iPhone/iPad til å automatisk måle og optimalisere lyden fra CI-høyttalerne fra Sonos hvis du bruker dem sammen med Sonos Amp. Da får du enda bedre lyd i det aktuelle rommet, uten at du må inn og streve med tonekontrollene manuelt.

Stikk innom din lokale HiFi Klubben-butikk, og la oss fortelle deg mye mer om hvordan du får et flott og vellydende hjem med Sonos innbygging.