Hopp til innhold

ELEGANT OG TRÅDLØST

BYGG INN SONOS
I HJEMMET DITT

Vil du ha herlig Sonos-lyd uten synlige høyttalere og kabler? Bygg høyttalere inn i vegger og tak! Da får du både godlyden og stemningen i hus, uten at du trenger å gå på kompromiss med innredningen din.

Fritt valg av høyttalere

Sonos Amp gir deg nesten fritt valg fra alle hyller når det kommer til høyttalere. Sonos lager selv tre modeller til henholdsvis tak, vegger og utendørsbruk, men det finnes massevis av andre gode alternativer, for eksempel fra Bowers & Wilkins og DALI. Det avhenger bare av hvor du vil ha høyttaleren og hvor kresen du er på lydkvaliteten i det aktuelle rommet.

På kjøkken, spisestue, kontor, bad og andre sekundære rom handler det som regel om å få bakgrunnsmusikk med god lyd i hele rommet. Da er det kanskje naturlig å montere høyttalerne i taket. Den ekte hi-fi-stereolyden får du fra in-wall-høyttalere, som spiller som tradisjonelle høyttalere i et hi-fi-anlegg. Med en slik løsning er du klar for å nyte musikk og TV-lyd i høy kvalitet med en diskre look. Og når du først er så godt i gang, hvorfor ikke også ha god lyd ute? Dette løser du med et par ordentlige utendørshøyttalere, som selvfølgelig også kan integreres 100 prosent med det trådløse Sonos-systemet ditt.

Tre modeller – tre behov

Du kan velge mellom tre modeller som sammen kan dekke de aller fleste installasjonsbehov (CI / Custom Install). Takhøyttaleren In-Ceiling er laget for kjøkken, spisestue, kontor, bad og andre rom der du først og fremst vil ha god bakgrunnsmusikk i hele rommet og du ikke trenger superpresis hi-fi-lyd. Når høyttalerne først er på plass, så er det akkurat like enkelt som med en trådløs høyttaler – det låter bare MYE bedre!

Den ekte hi-fi-stereolyden får du fra vegghøyttaleren In-Wall, som spiller som en tradisjonell kompakthøyttaler. En virkelig god løsning, spesielt hvis du kombinerer den med det nye, kraftige og trådløse musikkanlegget Sonos Amp. Da er du godt forberedt til å nyte musikk og TV-lyd i høy kvalitet med en diskre look.

Når du er godt i gang, hvorfor ikke også ta med den gode lyden ut? Det kan du løse med Sonos Outdoor – en robust og smart utendørshøyttaler som er laget for å levere god lyd på terrassen, balkongen, båten og andre steder der vær og vind fort vil ta knekken på vanlige høyttalere.

Sonos er markedets klart mest populære og gjennomprøvde trådløse multiromssystem for musikk. Sonos lar deg bruke smarttelefonen til å sende all verdens musikk trådløst ut til høyttalere i alle kriker og kroker av hjemmet ditt. Men Sonos er mye mer enn bare trådløse høyttalere. Hvis du uansett har tenkt å pusse opp eller bygge nytt, så har du en fantastisk mulighet til å bygge inn høyttalere og kabler i vegger og tak, slik at alt kommer helt ute av syne. Og du kan fortsatt supplere fritt med trådløse Sonos-høyttalere i rom der du ikke trenger en permanent løsning.

Sonos Amp – en ekte hi-fi-løsning

Det kompakte musikkanlegget Sonos Amp er hjertet i et seriøst Sonos-hi-fi-system. Her får du hele 2 x 125 watt og alle de fantastiske trådløse funksjonene som har gjort Sonos kjent over hele verden. Siden Amp jobber over wi-fi, kan du uten problemer plassere den ute av syne hvis du ønsker det, for eksempel i bokhylla, i et hi-fi-møbel eller i et teknisk skap. Og hvis det er snakk om en større installasjon, så kan du stakke Amp eller plassere to stk. ved siden av hverandre i et standard 19” rack.

Det må trekkes høyttalerkabler til alle innbyggingshøyttalere du velger å montere rundt omkring, men hvis dette gjøres i forbindelse med oppussing eller nybygg, så er det lett å skjule dem i vegger og tak.

Skikkelig rådgiving, alltid!

Book et gratis møte

Trenger du hjelp til løsninger og gode anbefalinger, kan du booke et møte med oss. Helt gratis og uforpliktende.

Faktabox

  • Sonos Amp og HiFi Klubben

    Visste du at HiFi Klubben var med på å utvikle Sonos Amp? Vi spurte Sonos om de hadde lyst til å utvikle et produkt som var kraftigere og mer egnet til seriøs hi-fi og innbygging enn det som fantes i det eksisterende utvalget deres. Etter litt prat frem og tilbake endte vi opp i et tett samarbeid der HiFi Klubbens erfaring i høy grad bidro til å sikre både lydkvaliteten og de praktiske detaljene rundt design og tilkoblinger.

    HiFi Klubben var blant de aller første i Europa som så det enorme potensialet i Sonos-systemet, og vi kjenner alle muligheter og begrensninger til bunns. Derfor kan du trygt la oss hjelpe deg med å bygge din helt egen Sonos-løsning.

Trueplay – optimal lyd uansett plassering

Trueplay er en smart Sonos-funksjon som bruker en iPhone/iPad til å automatisk måle og optimalisere lyden fra CI-høyttalerne fra Sonos hvis du bruker dem sammen med Sonos Amp. Da får du enda bedre lyd i det aktuelle rommet, uten at du må inn og streve med tonekontrollene manuelt.

Stikk innom din lokale HiFi Klubben-butikk, og la oss fortelle deg mye mer om hvordan du får et flott og vellydende hjem med Sonos innbygging.

Relaterte artikler