Hopp til innhold

Elegant hi-fi
til et stilig hjem

Selv om du drømmer om god lyd, så trenger du ikke å gå på kompromiss med innredningen. HiFi Klubben har løsninger som kombinerer smarte og kompakte anlegg med høy lydkvalitet og elegant design.

1. ET PRISGUNSTIG HI-FI-ANLEGG

Denon CEOL er et kompakt og elegant streaminganlegg med innebygget HEOS multirom, god hi-fi lyd, CD, FM og tilkoblinger som på et tradisjonelt anlegg. Kombinert med de gode og superkompakte SPEKTOR 1-høyttalerne fra DALI får du et komplett og stilrent hi-fi-anlegg som nesten ikke tar noe plass i hylla.

2. ET ELEGANT HI-FI-ANLEGG

PMA-150H er et superkompakt minianlegg i flott aluminiumsfinish med fremragende hi-fi-lyd og innebygget HEOS multirom. Gi det et par OPTICON 2 kompakthøyttalere fra DALI, så har du et elegant og fleksibelt stereoanlegg med veldig god lyd, som også vil passe inn i enhver stue. Matchende CD-spiller kan kjøpes separat.

3. ET EKSKLUSIVT HI-FI-ANLEGG

NAD M10 er et kompakt og eksklusivt streaminganlegg med lydkvalitet i kompromissløs high-end-kvalitet. Du får innebygget Bluesound multirom og fantastisk flott finish i metall og glass og et stort touch-display i farger. Kombinert med et par 707 S2 fra Bowers & Wilkins får du et fullblods hi-fi-anlegg som skjemmer bort både ørene dine og innredningen din.

GI ANLEGGET DITT ET FLOTT HI-FI-MØBEL

unnu er et funksjonelt hi-fi-møbel med finish i toppklassen. Her kan du enten presentere anlegget ditt fra sin beste side, eller du kan skjule det bak elegante stoffdører og nøye deg med å nyte den flotte lyden. Med et utall kombinasjonsmuligheter kan du alltid finne en løsning som passer både innredningen din og anlegget ditt.
Se unnu her