Hopp til innhold

Fullblods hi-fi og flott design til alle behov

NY 600-HØYTTALERSERIE FRA
B&W

Den nye generasjonen av Bowers & Wilkins’ 600-serie har fått nytt og friskt design, og samtlige elementer er oppgradert i forhold til de populære forgjengerne. En samlet opplevelse på et helt nytt nivå.

B&Ws nye 600-serie omfatter en gulvhøyttaler, to kompakthøyttalere, en senterhøyttaler og hele tre subwoofere. Her kan du fritt kombinere deg frem til et komplett system som passer nøyaktig dine behov. Designet er mer stilrent og elegant enn noensinne, og frontene i silkematt sort eller hvit finish har magnetisk festet stoffront. Dette lar de elegante elementene komme helt til sin rett, slik at din 600-serie høyttaler kan bli et elegant møbel i stua, både med og uten stoffront.

Nautilus Decoupled Double Dome – en diskant uten ulyder

Bowers & Wilkins’ patenterte Nautilus-diskant har i en årrekke vært standarden på nesten alle høyttalerne deres. Aluminiumsmembranen er den samme sandwich-konstruksjonen som ble brukt i de foregående 600 S2- og CM S2-seriene, men i denne generasjonen har B&W også lånt magnetsystemet fra den eksklusive 700-serien. Deremed er lyden renere og mer detaljert enn noensinne tidligere.

Renere og mer detaljert enn noensinne tidligere

Continuum (kuhn-tin-you-uhm)

De elegante, sølvfargede membranene i 600-serien er laget i vevet Continuum. Et helt unikt materiale som gir B&W nesten perfekt kontroll over oppbrytning og spredning, alt etter hvilket toneområde elementet skal dekke. Continuum-elementene ble opprinnelig utviklet til den kostbare 800 high-end-serien, og det nye materialet gir en membran som oppfører seg nøyaktig som ønsket. Dermed får du også en forvrengning som er brakt ned på et bokstavelig talt uhørt lavt nivå!

FST– en unik mellomtone med unike kvaliteter

Gulvmodellen 603 er en ekte 3-veis-modell som er utstyrt med B&Ws unike ”kantløse” Continuum FST-mellomtone. FST-elementet er konstruert uten det konvensjonelle kantopphenget som er kjent fra vanlige elementer, og den gir en ekstremt oppløst og nøytral gjengivelse av stemmer og instrumenter. Elementet er laget for å spre alle frekvenser i arbeidsområdet like godt, så du er ikke tvunget til å sitte i én bestemt posisjon for å kunne nyte musikken optimalt.

Less is more

Som i de dyreste seriene sine har Bowers & Wilkins i 600-serien gjort samspillet mellom elementene så optimalt at delefilteret kan reduseres til ganske få komponenter som til gjengeld er av svært høy kvalitet. Færre komponenter gir en mer direkte signalvei som igjen gir bedre lyd. De kraftige skruterminalene på bakpanelet er lånt fra 700-serien, og du har også mulighet for å bi-wire høyttaleren, slik at du kan vri de siste ressursene ut av systemet.

B&W 600-serie fås i sort matt eller hvit matt finish.