Hopp til innhold

Det ultimate trådløse hi-fi-systemet

Bowers & Wilkins
formation

Formation fra Bowers & Wilkins er et gjennombrudd innen trådløs hi-fi. Et eksklusivt musikksystem som gir deg alle trådløse muligheter med kompromissløs lydkvalitet og i et enestående originalt og lekkert design. Den nye referansen!

Helt siden de første trådløse hi-fi-systemene kom på markedet har du vært nødt til å gå på kompromiss med enten lydkvalitet, brukervennlighet eller design for å oppnå det du vil. Med Formation-systemet fra Bowers & Wilkins trenger du ikke å tenke på dette lenger – her har du endelig en musikkløsning i den eksklusive luksusklassen som gir deg alt på én gang:

  • Unikt design med finish i verdensklasse
  • Overlegen brukervennlighet
  • Multirom med perfekt synkronisering
  • Superstabilt nettverk
  • Løsninger til både full hi-fi-stereo og TV-lyd
  • Kan kombineres med det nåværende anlegget ditt
  • Audiofil lyd i 24-bit HD-oppløsning

Formation er kort sagt et trådløst musikksystem for deg som vil ha det beste av det beste. Her kombineres den legendariske Bowers & Wilkins-lydkvaliteten med et fantastisk design og det nyeste innen banebrytende trådløs teknologi. I hjertet av ethvert Formation-produkt ligger et skreddersydd trådløst lydsystem som er utviklet av Bowers & Wilkins helt fra bunnen. En plattform som vil danne grunnlag for enda flere fantastiske Formation-produkter i fremtiden.

Formation Wedge – trådløs høyttaler i overlegen kvalitet

Formation Wedge er en trådløs høyttaler med kvalitet, design og finish på et nivå som du aldri har opplevd før. Den fyller selv et større rom med god lyd uten å samtidig fylle det med anlegg, og det unike designet fås i både sort/valnøtt og sølv/hvit, slik at du kan oppnå et optimalt visuelt uttrykk i selv de mest eksklusive boligmiljøer. Den dedikerte FST-mellomtonen og det elegante, formpressede kabinettet i tre er løsninger som er hentet rett fra B&Ws legendariske 800-serie.

Formation Bar – en ny verden i TV-lyd

Med Formation Bar får du både super lyd til TV-en din og alle de fantastiske trådløse Formation-mulighetene. Hele ni innebygde elementer, inkludert dedikert senterkanal, arbeider sammen om å gjøre både TV-lyd, filmlyd og musikk til en eksklusiv opplevelse, og designet setter helt nye standarder for lydplanke-kategorien. Dette er ikke bare en firkantet boks som andre lydplanker – det er et eksklusivt stykke brukskunst som vil berike innredningen din også på et visuelt nivå.

Formation Bass – fyll stua med trådløs dypbass

Formation Bass er en enestående elegant trådløs subwoofer som vil tilføre fylde og kraft til både musikk, filmlyd, TV og gaming, uansett om du kombinerer den med Formation Duo, Formation Wedge eller Formation Bar. Doble rygg-mot-rygg-elementer og Dynamic EQ får Formation Bass til å yte det utrolige, og både plassering og oppsett er helt ukomplisert.

Formation Duo – ekte trådløse hi-fi-stereohøyttalere

Nå kan du for første gang få en helt ekte Bowers & Wilkins high-end-opplevelse fra et trådløst høyttalerpar. Formation Duo er et helt nytt høyttalerdesign som tar en perlerekke av avanserte B&W-teknologier og plasserer dem i et elegant Matrix-avstivet kabinett inspirert av 800-serien. Hele 2 x 125 integrerte watt i hver høyttaler, trådløse state-of-the-art-løsninger og overlegen brukervennlighet gjør Formation Duo til en fantastisk musikkløsning. Sort eller hvit finish.

Formation Audio – trådløs luksus til det eksisterende anlegget ditt

Elsker du anlegget eller høyttalerne du allerede har? Denne audiofile, trådløse, multiroms musikkstreameren kan gjøre alt sammen til en del av Formation-familien. Du får trådløs streaming i verdensklasse på anlegget, og du kan koble til CD-spiller, platespiller eller andre musikkilder og sende lyden trådløst til Formation-høyttalere i andre rom. Kompromissløst multirom fra Bowers & Wilkins!