Hopp til innhold

HEOS
SÅ ENKELT KOMMER DU I GANG

HEOS by Denon er et komplett multiromssystem med elegante og brukervennlige løsninger til både trådløs musikk, hi-fi, TV og hjemmekino. Ekte Denon-kvalitet og fritt valg fra alle hyller! Se mer

For å komme i gang med HEOS trenger du en smarttelefon, et trådløst hjemmenettverk (wi-fi) og en streamingtjeneste du kan spille musikk fra (Spotify, TIDAL, Napster, Deezer m.fl). Musikken velger du i HEOS-appen, enten du vil høre på nettradio eller spille fra en streamingtjeneste. Når dette er på plass kan du velge mellom flere forskjellige HEOS-løsninger som du senere kan kombinere på kryss og tvers.

Trådløs høyttaler – enkelt og fleksibelt

HEOS har trådløse høyttalere til både små og store rom, og til den kompakte HEOS 1 kan du til og med få en smart batterimodul, slik at du også kan spille trådløs musikk ute på terrassen og andre steder der det ikke er en stikkontakt lett tilgjengelig. De større modellene HEOS 3HEOS 5 og HEOS 7 spiller høyere og fyldigere og er en god løsning til for eksempel kjøkken, arbeidsrom, barnerom og soverom.

Vil du ha fyldig og levende lyd og fremdeles være helt trådløs, så kan du sette opp to like HEOS-høyttalere til å spille høyre og venstre kanal i stereo. På den måten får du en langt mer realistisk lydopplevelse enn med én høyttaler. Dette er et godt alternativ i rom der du ikke har lyst til å ha et separat anlegg stående.

Det er fremdeles ingenting som overgår et skikkelig anlegg med skikkelige hi-fi-høyttalere når det kommer til god lyd og store musikkopplevelser. Så dette er fortsatt førstevalget til stua, eller hvor du enn måtte gå når du virkelig har lyst til å nyte musikk. HEOS kan løse denne oppgaven på flere elegante måter, alt etter ditt behov.

Hi-fi-anlegg med HEOS – en drøm for musikkelskere

HEOS Amp er et trådløst minianlegg med innebygget forsterker, slik at den kan kobles direkte til to hi-fi-høyttalere etter ditt valg. Når det først er satt opp er det like enkelt å bruke som en trådløs høyttaler, men du får langt bedre lyd. Det EISA-belønte minianlegget CEOL N10 fra Denon gir deg innebygget HEOS, og her får du også innebygget CD-spiller, digital tilkobling for TV-lyd og mange andre praktiske muligheter. En kompakt, brukervennlig og veldig god løsning som kan takle de fleste behov.

Vil du ha enda mer? Da kan du få HEOS i full størrelse med Denons DNP-800 musikkstreamer og den matchende forsterkeren PMA-800. Her får du den fyldige og kraftfulle lyden som du kjenner fra det tradisjonelle stereoanlegget samtidig som du får alle de smarte nye mulighetene og elegant trådløs styring. Det beste fra både det gamle og det nye musikkuniverset!

Alle disse løsningene (inkl. hjemmekinoløsningen under) er fullstendig integrerte med resten av HEOS-systemet, slik at du fritt kan legge til trådløse høyttalere i andre rom. Og både du og resten av familien kan styre hele stasen fra hver deres HEOS-app.

Hjemmekino med HEOS – den komplette løsningen

En lang rekke av Denons hjemmekinoreceivere har innebygget HEOS, slik at du får multiromsmusikk med på kjøpet. Hvis du elsker både hjemmekino og musikk, så er dette den helt optimale løsningen. Når du ikke ser på film kan du høre på trådløs musikk i svært høy kvalitet, og alt sammen styres fra HEOS-appen, slik at du aldri vil tenke over at du faktisk sitter og styrer et komplett hjemmekinoanlegg. Alt dette har Denon tenkt på for deg.

Foretrekker du en lydplankeløsning, så kan du velge mellem to elegante HEOS-modeller – HEOS HomeCinema HS2 og HEOS Bar – som gir deg god TV-lyd og massevis av spennende muligheter, som for eksempel trådløs subwoofer og mulighet for trådløse surround-bakhøyttalere.

HEOS til mindre rom

En trådløs høyttaler gir deg enkel musikk uten et separat anlegg. Små høyttalere (eventuelt med batteridrift) til små rom, større høyttalere til større rom.

HEOS til store musikkopplevelser

Et skikkelig hi-fi-anlegg med to høyttalere er fremdeles den beste veien til de virkelig store musikkopplevelsene. HEOS har både trådløse minianlegg og fullstørrelses løsninger.

HEOS i hjemmekinoen

En lang rekke av Denons hjemmekinoreceivere har HEOS bygget inn, slik at du får med multiromsmusikk på kjøpet. Den unike HEOS AVR gjør det enklere enn noensinne.