HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Deltidsmedarbeider søkes til Tromsø

HiFi Klubben Tromsø søker etter en serviceinnstilt deltidsmedarbeider til vår butikk på Jekta Storsenter. Er du en person med stor interesse for lyd og bilde? Salg- og serviceinnstilt? Liker å ta ansvar og jobbe i team? Da kan du være riktig person for oss!

Vi søker etter en person til en deltidstilling med arbeidstid primært på ettermiddag/kveld og lørdager. Vakter på dagtid kan forekomme ved behov og stillingen burde derfor fint kunne la seg kombinere med for eksempel studier. Arbeid utover dette vil være aktuelt i høysesong, ved ferieavvikling og behov.

Du som søker er en positiv, pliktoppfyllende og lydinteressert person. Du er teknisk anlagt og ikke redd for å ta i et tak når det trengs. Det er en fordel om du har førerkort og egen bil, men ingen krav.

Høres dette interessant ut? Søknad og CV sendes til butikksjef Anette Seljevold på mail tromso.drl@hifiklubben.no eller kom innom butikken for en prat. Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef på e-post eller telefon 41918506.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her