HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Basic Banana 1 Bananplugg

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Basic Banana 1 Bananplugg

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Basic Banana 1 er en bananplugg til høyttalerkabler i god kvalitet, med forgylte kontaktflater. En enkel og sikker måte å koble kabler til en høyttalerterminal på. Fås i sort og rød finish. Argon Basic Banana 1 selges i sett på 4 stk. Du trenger ett sett bananplugger per høyttaler. 

Argon Basic Banana 1 – bananplugger til enkel tilkobling av høyttalerkabler

Bananplugger er en populær løsning for å feste høyttalerkabler mellom forsterker og høyttalere. Pluggen gir god kontakt, og det er svært enkelt å koble kablene fra igjen, f. eks. ved flytting. Argon Basic Banana er en gunstig løsning, som med sin gjennomtenkte konstruksjon allikevel holder en høy teknisk standard. 

Argon Basic Banana 1 selges i sett på 4 stk. Du trenger ett sett bananplugger per høyttaler. 

Kontaktflatene er forgylte for å hindre at de gode egenskapene over tid ødelegges av korrosjon. Plasthetten gir god sikkerhet mot kortslutning av forsterkeren, hvis du f.eks. skulle være så uheldig at du mister en metallgjenstand på pluggene. Kabelen festes med to skruer, og pluggen er kompatibel med både tynne og kraftige kabler.

Merk: for å hindre uhell er terminalene på forsterkere, receivere og høyttalere normalt blokkert med små plastpropper. Disse må lirkes ut med en svært liten skrutrekker, eller en annen spiss gjenstand, før du kan koble til bananpluggene.

Tekniske spesifikasjoner

  • Bananplugger til høyttalerkabler
  • Forgylte kontaktflater
  • Farger: Rød eller sort
  • Selges i sett på 4 stk (ved bestilling av flere plugger fordeles rød og sort farge likt, med mindre noe annet er ønsket).

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning