HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Classic Banana 1 Bananplugg

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Classic Banana 1 Bananplugg

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Classic Banana 1 er bananplugger til høyttalerkabler i svært god kvalitet. Forgylte kontaktflater og enkel tilgang til skruene. En enkel og trygg måte å koble kabler til en høyttalerterminal på. Selges i sett med 4 stk.

Argon Classic Banana 1 – kvalitets-bananplugger til høyttalerkabler med enkel tilgang til skruene

Bananplugger er en populær løsning for å feste høyttalerkabler mellom forsterker og høyttalere. Pluggen gir god kontakt, og det er svært enkelt å koble kablene fra igjen, f. eks. ved flytting. Argon Classic Banana er en kvalitetsløsning med gjennomtenkte konstruksjoner som holder en høy teknisk standard.

Kontaktflatene er forgylte for å hindre at de gode egenskapene over tid ødelegges av korrosjon. Plasthetten gir god sikkerhet mot kortslutning av forsterkeren, hvis du f.eks. skulle være så uheldig at du mister en metallgjenstand på pluggene. Kabelen festes med to skruer, og pluggen er kompatibel med både tynne og kraftige kabler. Pluggen er åpen inn til skruene, slik at du enkelt kan skru fast kablene uten å måtte fjerne en hette først. Den passer til både tynne og kraftige kabeltyper.

Merk: for å hindre uhell er terminalene på forsterkere, receivere og høyttalere normalt blokkert med små plastpropper. Disse må lirkes ut med en svært liten skrutrekker, eller en annen spiss gjenstand, før du kan koble til bananpluggene.

Selges i sett med 4 stk. Du kan regne et sett per høyttaler i de fleste tilfeller. 

 

Tekniske spesifikasjoner

  • Bananplugger til høyttalerkabler
  • Forgylte kontaktflater
  • Farger: Rød eller sort
  • Selges parvis (ved bestilling av flere plugger fordeles rød og sort farge likt, med mindre noe annet er ønsket).

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning