HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI Standard Spade

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Standard Spade

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DALI Spade STD er en gjennomført god spade som brukes på høyttalerkabler. Den passer til alle typer terminaler, og gir god signaloverføring mellom forsterker og høyttaler. Du trenger et sett per høyttaler.

Ikke alle komponenter gir mulighet til å bruke bananplugger, og enkelte mener i tillegg at spade er det som gir best kontakt til terminaler på forsterkere og høyttalere.

På grunn av sin spesielle konstruksjon vil DALI Spade STD passe til så å si alle typer terminaler – uansett diameter. Den kan brukes både på høyttaler- og forsterkerside, og aksepterer kabler godt opp i størrelse. På grunn av den spesielle konstruksjonen kan du selv velge om spadene bare skal knipes på kabelen eller om du vil lodde i tillegg. Sistnevnte er – hvis det gjøres skikkelig – den beste måten å oppnå skikkelig kontakt på.

DALI Spade STD kommer i sett med fire stykk. Husk å bestille flere sett hvis du trenger mer enn dette.

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning