HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest DragonTail Extension USB kabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail Extension USB kabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DragonTail er en hendig liten USB-forlenger bygget i eksklusive materialer. Bruk den som en forsikring mot knekte USB-enheter – for eksempel en portabel DAC – og vær trygg på at kabelen ikke forurenser musikken med digital støy og annet grums. 

DragonTail – enkel, effektiv og velbygget USB-forlenger

DragonTail er en smart liten USB-forlenger i høy kvalitet – en kjærkommen hjelp for deg som også har erfart at USB-portene på en PC ikke alltid er så praktisk plassert. Hvis du noen gang har vært utenfor hjemmet med laptopen din, vet du også at man fort kan finne seg selv i merkelige stillinger i sengen, på toget eller på flyet. Disse stillingene er kanskje gode for produktiviteten din, men ikke nødvendigvis for tilkoblede USB-enheter.

DragonTail er like smidig som en dyktig yogainstruktør, og hvis du skulle komme til å miste PC-en din i gulvet eller støte borti noe med den, kan DragonTail fort være det som avgjør om du knekker f.eks. USB-DAC-en din eller om du slipper unna med et par uskyldige banneord.

AudioQuest – garanti for kvalitetsmaterialer
Lederne i DragonTail er forsølvet med 5% sølv – et materiale som garanterer et snev av eufori hos samtlige audiofile. Sølv er nemlig det beste tilgjengelige ledermaterialet Moder Jord har å tilby, og derfor finner du også tilsvarende forsølvede ledere i mange andre AudioQuest-kabler, som for eksempel den eksklusive Carbon USB-kabelen.

Hvis du skulle finne på å koble for eksempel en DAC til DragonTail – noe som ville vært en riktig god idé – trenger du ikke å være redd for å smitte musikken med ekstra jitterstøy eller annet digitalt grums som enkelt kan tas opp i dårligere kabler.

Tekniske spesifikasjoner

  • USB-forlenger til PC/Mac
  • Ledere forsølvet med 5% sølv
  • Lengde: 11,2 cm.
  • Vekt: 20 gram
  • Inngang/utgang: USB-han/USB-hun
  • Farge: sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning