HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest DragonTail Android USB kabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail Android USB kabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DragonTail er en praktisk liten USB-forlenger bygget i eksklusive materialer. Bruk den for å koble en USB-DAC, som f.eks. en AudioQuest Dragonfly, til smarttelefonen, og nyt markant bedre lyd når du er på farten.

DragonTail – enkel adapter til å koble USB-DAC til Android-telefoner

DragonTail er en smart liten USB A-hun til USB-Micro-forlenger i høy kvalitet. Den gjør det mulig å koble en USB-DAC til Android-telefonen din, slik at du bare trenger et par gode hodetelefoner i DAC-en for å få musikken til å låte som en drøm.

AudioQuest – garanti for kvalitetsmaterialer
Lederne i DragonTail er forsølvet med 5% sølv – et materiale som garanterer et snev av eufori hos samtlige audiofile. Sølv er nemlig det beste tilgjengelige ledermaterialet Moder Jord har å tilby, og derfor finner du også tilsvarende forsølvede ledere i mange andre AudioQuest-kabler, som for eksempel den eksklusive Carbon USB-kabelen.

Hvis du skulle finne på å koble for eksempel en DAC til DragonTail – noe som ville vært en riktig god idé – trenger du ikke å være redd for å smitte musikken med ekstra jitterstøy eller annet digitalt grums som enkelt kan tas opp i dårligere kabler.

Tekniske spesifikasjoner

  • USB-adapter til Android
  • Ledere forsølvet med 5% sølv
  • Lengde: 11,2 cm.
  • Vekt: 20 gram
  • Inngang/utgang: Micro USB til USB-hun
  • Farge: sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning