HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel

Cinnamon er en god HDMI-kabel som sikrer deg mot støy og datafeil også i HD- og 4K-sammenhenger. Lederne er belagt med 1,25% sølv, og alle detaljene oser av kvalitet. Fås i lengder fra 0,6 til 10 meter.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter AudioQuest Cinnamon – god HDMI-kabel med gjennomført kvalitet

 • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
 • Forgylte kontaktflater
 • Plugger av rent kobber
 • High Speed-sertifisert opp til 10 meter
 • Støtter Ethernet og Audio Return Channel

Cinnamon er en god og velkonstruert HDMI-kabel som gir deg veldig god sikring mot støy og datafeil, også i HD- og 4K-sammenhenger. De massive LGC-lederne (Long Grain Copper) er belagt med 1,25% sølv, og de elegante metallpluggene er laget av rent kobber.

Det høyere sølvinnholdet i lederne gir bedre signaloverføring enn den mer økonomiske Forest-serien. Ut over dette er kablene i utgangspunktet like, bortsett fra fargen. Cinnamon er HDMI-kabelen for deg som gjerne vil skjemme bort anlegget ditt litt ekstra.

AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel er tilgjengelig i lengder fra 0,6 til 10 meter. Kontakt Hi-Fi Klubben hvis du trenger lengre kabelstrekk.

OBS: AudioQuest Cinnamon leveres med farget kabelstrømpe i lengder opp til 2 meter. Kabler over 2 meter leveres med en finish i hvit plastikk.

Produktbeskrivelse

AudioQuest HDMI-kabler – fire kabelserier til fire behov
En HDMI-kabel skal overføre strømmen av lyd- og bildedata fra for eksempel Blu-ray-spilleren frem til TV-en, projektoren eller hjemmekinoreceiveren. En bedre HDMI-kabel gir ikke i seg selv bedre bilde eller lyd, men kravene til kabelens kvalitet stiger i takt med datamengden og kabellengden.

Allerede i dag kan du ved HD-overføring (1080p) oppleve støy og tap av bilde hvis kabelen ikke overfører signalet skikkelig, for eksempel på grunn av dårlige kontakter eller dårlig skjerming. Og når 4K-bildemediene kommer på banen, vil kravene til HDMI-kabelens kvalitet stige voldsomt på grunn av de enorme datamengdene som skal overføres. Med en god HDMI-kabel får du den beste mulige lyd- og bildekvaliteten på systemet ditt uten å måtte bekymre deg for støy og datafeil.

Du kan velge mellom fire serier av HDMI-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

FOREST: Økonomiserien som gir deg en god kabelløsning til en fornuftig pris. Kabelen er solid og elegant konstruert, og lederne er laget av sølvbelagt, høykvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper) med bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er også laget av rent kobber. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

CINNAMON: Som med Forest får du her sølvbelagte LGC-ledere, men sølvinnholdet er her økt til 1,25% for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der signalet primært går, nemlig på ledernes overflate. Kabelserien for deg som ønsker å skjemme bort anlegget ditt litt ekstra.

CHOCOLATE: I utgangspunktet den samme teknologien som i Forest og Cinnamon, men lederne er her belagt med dobbelt så mye sølv (2,5%). Resultatet er enda bedre signaloverføring.

CARBON: Eksklusiv HDMI-kabel for deg som vil være sikker på at du har den beste mulige signaloverføringen, også i 4K-sammenhenger. De massive lederne er belagt med så mye som 5% sølv, og her får du også AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrømmen mot innstråling av RF-støy. Kontaktflatene er sølvbelagt direkte på toppen av kobberet for optimal kontakt (Direct-Silver). En kabel som kan leve opp til meget store utfordringer, både i dag og når 4K-bølgen begynner for alvor.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

 • Plugg/terminering : Plugger i rent kobber med forgylte kontakter
 • Ledermateriale : Massive, forsølvede LGC-ledere (1,25% sølv)
 • Kabellengde : 0,6 / 1 / 1,5 / 2 / 3 / 4 / 5 / 8 / 10 meter
 • Type : HDMI-kabel
 • Farge : Sort/rød
 • Isolasjon i Polyetylen-skum
 • Plugger i rent kobber med forgylte kontaktflater
 • High Speed i lengder opp til 10 meter (4K/10,2 Gbps)
 • Støtter Ethernet og Audio Return Channel


OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet av AudioQuest HDMI-kabler, inkludert lengder over 10 meter. Hvis du har behov for svært lange kabelstrekk, anbefaler vi deg å kontakte din nærmeste butikk for rådgivning.

* OBS: AudioQuest Cinnamon leveres med farget kabelstrømpe i lengder opp til 2 meter. Kabler over 2 meter leveres med en finish i hvit plastikk.

AudioQuest

AudioQuest er verdens ledende leverandør av høykvalitetskabler til hi-fi og hjemmekino. Det finnes en god AudioQuest-løsning til nesten ethvert formål, uansett om ambisjonenene dine sier budsjettklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmekino
 • Enormt utvalg
 • Elegant og solid design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DAC-er og hodetelefoner)
 • Løsninger til både budsjettklasse og ekstrem high-end

Les mer om AudioQuest

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her