Shop Menu

HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AudioQuest ThunderBird ZERO Høyttalerkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest ThunderBird ZERO Høyttalerkabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ThunderBird ZERO er en kraftig og ekstremt avansert høyttalerkabel med ZERO-teknologi og massive ledere i ultrarent PSC+ kobber. En kompromissløs kabelløsning til store high-end-anlegg med store høyttalere. 72V DBS-system.

AudioQuest ThunderBird ZERO – kompromissløs høyttalerkabel til store high-end-anlegg

 • ZERO-teknologi for tapsfri signaloverføring med maksimal dynamikk
 • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
 • Eksklusive kontakter i ultrarent forsølvet kobber
 • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
 • Kan leveres i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov på bestilling

ThunderBird ZERO er en svært kraftig og avansert høyttalerkabel med solidcore-ledere laget i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overflaten på dette metallet er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving. Denne høyttalerkabelen vil overføre hele musikksignalet med et absolutt minimum av farging og signaltap, selv med svært kraftige effektforsterkere og store, strømslukende high-end-høyttalere.

ZERO – den usynlige høyttalerkabelen
AudioQuest har utviklet ThunderBird ZERO til at være elektrisk ’usynlig’ i samspillet mellom forsterker og høyttalere. Det er en utfordring å matche forsterkerens utgangsimpedans og høyttalerens impedans (elektriske motstand), som varierer i takt med frekvensene i musikksignalet. Den tradisjonelle løsningen er ofte å konstruere kabelen med en impedans som legger seg oppunder en gjennomsnittsverdien til en typisk høyttaler. Men kabelen vil fremdeles være en elektrisk flaskehals og en feilkilde.

Med ZERO-teknologien har AudioQuest med egne ord laget en kabel helt uten typisk impedans, og den vil derfor slippe gjennom hele signalet praktisk talt upåvirket, uten kompresjon og forvrengning. Resultatet er bedre dynamisk kontrast, bedre transient-respons og en frigjort bass som virkelig kan eksplodere i rommet.

ThunderBird leveres også i en egen BASS-versjon som er beregnet til å overføre bass og mellomtone i biwire-oppsett. Denne kabelen er en smule enklere i konstruksjonen i forhold til ZERO, noe som også er gjenspeilet i prisen. Til gjengjeld fungerer den kun til dette helt spesielle formålet.

AudioQuest ThunderBird ZERO høyttalerkabel fås som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

Tekniske spesifikasjoner

 • Plugg/terminering : Kaldsveisede, forsølvede bananplugger
 • Kabellengde : 2 / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 meter, single-wire
 • Type : Høyttalerkabel
 • Farge : Sort/blå
 • Ledermateriale: PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
 • Ledertverrsnitt: 2 x 4,73 mm2
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Karbonbasert NDS (Noise-Dissipation System)
 • Kommer som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din lokale butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre. Vi kan skaffe det for deg.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning