HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Red Edition MJ1 Minijack kabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition MJ1 Minijack kabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Red Edition MJ1 er en høykvalitets stereo minijack-til-minijack-kabel som du kan bruke til å koble iPod, mobil, analog TV-lyd m.m. til anlegget ditt. Kablene er meget fleksibel og de solide metallpluggene gir deg årevis med problemfri funksjon.

Argon Red Edition MJ1 – høykvalitets stereo minijack-til-minijack-kabel til en fornuftig pris
Red Edition MJ1 er en stereo minijack-til-minijack-kabel i virkelig høy kvalitet. En fin løsning når du vil ha lyden fra iPod, mobil, datamaskin m.m. over til en minijack-inngang på anlegget eller et par aktive høyttalere. Det samme gjelder om du vil overføre lyd fra hodetelefonutgangen på TV-en din.

Red Edition MJ1 er fleksibel og enkel å ha med å gjøre, og de solide metallpluggene har forgylte kontakflater for årevis med problemfri funksjon. Lederne er utført i 99,99% rent, oksygenfritt kobber, og kabelen er skjermet så innstrålet støy ikke forurenser musikkopplevelsen din. Den flotte finishen understreker at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånda.

Red Edition MJ1 fås i 1 og 2 meters lengde, samt en ekstra kort utgave på 0,5 meter.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvaliet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta dag.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske spesifikasjoner

  • Plugg/terminering : Stereo-minijack
  • Ledermateriale : 99,99 rent OFC-kobber
  • Skjerming : Enkel
  • Kabellengde : 0,5, 1 og 2 meter
  • Type : Minijack-til-minijack-kabel
  • Farge : Hvit
  • Skjerming i OFC-kobber med 42 enkeltledere
  • Messingplugger med forgylte kontaktflater
  • Isolering i polyethylen

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning