HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Black Edition IN1 Signalkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Black Edition IN1 Signalkabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Black Edition IN1 er en avansert signalkabel som med sine eksklusive tekniske løsninger kan matche kravene til selv meget kresne audiofile ører. Du får blant annet forsølvede OFC-ledere og ekslusive rhodium-belagte plugger.

Argon Black Edition IN1 – avansert signalkabel med audiofile kvaliteter
Black Edition IN1 er en avansert signalkabel som med sine eksklusive tekniske løsninger kan matche kravene til selv meget kresne audiofile ører. For å sikre perfekt signaloverføring er OFC-kobberlederne forsølvet, og kontaktflaten på de overdådige messingpluggene er belagt med kostbart rhodium – en detalj som normalt er forbeholdt rendyrkede high-end-kabler.

Hvis du vil gi ørene og anlegget ditt den ultimate kabelgave uten å dykke for dypt i lommeboka, er Black Edition IN1 den perfekte løsning.

Tredobbel skjerming og enkel håndtering
Selv den tredoble skjermingen er løftet ytterligere i Black Edition IN1 i forhold til de billigere Argon-kablene, OFC-kobbervevet er utført med hele 112 tinnbelagte enkeltledere, noe som gir suveren ledeevne. Det tredje laget i skjermingen består av en fleksibel og elektrisk ledende PVC-folie, og den dypsorte ytterkappen er også utført i PVC. Dette gjør konstruksjonen meget fleksibel, som er vesentlig enklere å håndtere enn mange andre alternativer i tilsvarende kraftig kaliber.

Black Edition IN1 fås i 1 meters lengde, samt en ekstra kort utgave på 0,6 meter. Sistnevnte er særs praktisk hvis du vil minimere kabelrotet bak komponenter som alikevel står kloss oppå hverandre.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Tekniske spesifikasjoner

  • Plugg/terminering : Phono/RCA
  • Ledermateriale : 99,99 rent forsølvet OFC-kobber
  • Skjerming : Tredobbelt (OFC-kobber + ledende PVC)
  • Kabellengde : 0,6 og 1 meter
  • Type : Signalkabel
  • Farge : Sort
  • Skjerming i OFC-kobber med 112 enkeltledere
  • Messingplugger med rhodium-belagte kontaktflater
  • Isolering i polyethylen, ytterkappe i PVC

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning