HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Red Edition IN1 Signalkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /-
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition IN1 Signalkabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} -

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Red Edition IN1 er en fleksibel signalkabel i langt høyere kvalitet enn billigkablene som typisk følger med anlegget ditt. De solide metallpluggene har forgylte kontakflater, og pluggene er ekstra korta så du enkelt får plass bak anlegget.

Argon Red Edition IN1 – høykvalitets signalkabel til fornuftig pris
Red Edition IN1 er en standard signalkabel i langt høyere kvalitet enn billigkablene som vanligvis følger med anlegget ditt. Den er svært fleksibel og lett å håndtere, og de solide metallpluggene har forgylte kontaktflater for årevis med problemfri funksjon. Pluggene er samtidig ekstra korte, så de får lett plass bak anlegget.

Lederne i Red Edition IN1 er laget i 99,99% rent, oksygenfritt kobber og kabelen har dobbel skjerming slik at instrålet støy ikke forurenser musikkopplevelsen din. Et virkelig godt valg til anlegg i budsjettklassen.

Red Edition IN1 fås i lengder opp til 10 meter, så du kan uten problemer få strekt den tvers over stua.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvaliet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta dag.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske spesifikasjoner

  • Plugg/terminering : Phono/RCA
  • Ledermateriale : 99,99 rent OFC-kobber
  • Skjerming : Dobbelt
  • Kabellengde : 1,5, 3, 5 og 10 meter
  • Type : Signalkabel
  • Farge : Hvit
  • Skjerming i OFC-kobber med 40 enkeltledere
  • Messingplugger med forgylte kontaktflater
  • Isolering i polyethylen

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning