Hopp til innhold

Argon Audio Black Edition IN1 Signalkabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Black Edition IN1 er en avansert signalkabel som med sine eksklusive tekniske løsninger kan matche kravene til selv meget kresne audiofile ører. Du får blant annet forsølvede OFC-ledere og ekslusive rhodium-belagte plugger.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /par

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Argon Black Edition IN1 – avansert signalkabel med audiofile kvaliteter
Black Edition IN1 er en avansert signalkabel som med sine eksklusive tekniske løsninger kan matche kravene til selv meget kresne audiofile ører. For å sikre perfekt signaloverføring er OFC-kobberlederne forsølvet, og kontaktflaten på de overdådige messingpluggene er belagt med kostbart rhodium – en detalj som normalt er forbeholdt rendyrkede high-end-kabler.

Hvis du vil gi ørene og anlegget ditt den ultimate kabelgave uten å dykke for dypt i lommeboka, er Black Edition IN1 den perfekte løsning.

Tredobbel skjerming og enkel håndtering
Selv den tredoble skjermingen er løftet ytterligere i Black Edition IN1 i forhold til de billigere Argon-kablene, OFC-kobbervevet er utført med hele 112 tinnbelagte enkeltledere, noe som gir suveren ledeevne. Det tredje laget i skjermingen består av en fleksibel og elektrisk ledende PVC-folie, og den dypsorte ytterkappen er også utført i PVC. Dette gjør konstruksjonen meget fleksibel, som er vesentlig enklere å håndtere enn mange andre alternativer i tilsvarende kraftig kaliber.

Black Edition IN1 fås i 1 meters lengde, samt en ekstra kort utgave på 0,6 meter. Sistnevnte er særs praktisk hvis du vil minimere kabelrotet bak komponenter som alikevel står kloss oppå hverandre.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske spesifikasjoner

 • Plugg/terminering : Phono/RCA
 • Ledermateriale : 99,99 rent forsølvet OFC-kobber
 • Skjerming : Tredobbelt (OFC-kobber + ledende PVC)
 • Kabellengde : 0,6 og 1 meter
 • Type : Signalkabel
 • Farge : Sort
 • Skjerming i OFC-kobber med 112 enkeltledere
 • Messingplugger med rhodium-belagte kontaktflater
 • Isolering i polyethylen, ytterkappe i PVC

Argon Audio

Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke, som alltid gir deg enormt med valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er det ingen unnskyldning for å la dårlige produkter og dårlig lyd forurense hverdagen din!

 • Langt bedre enn no-name-løsninger
 • Suveren kvalitet til prisen
 • Gjennomtenkt design
 • Gjennomtestet av Hi-Fi Klubben
 • Kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Les mer om Argon Audio

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her