Hopp til innhold

AudioQuest Water Signalkabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Water er en svært avansert signalkabel som kan leve opp til meget store krav, f.eks. som forbindelse mellom separat for- og effektforsterker. Massive PSC+ kobberledere, 72V DBS-system er blant finessene. Fås i både RCA- og XLR-utgave.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /par

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter AudioQuest Water – eksklusiv signalkabel til anlegg i high-end-klassen

 • Eksklusive ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
 • Air-Tube isolasjon
 • Eksklusive kaldsveisede plugger i ekstra rent, forsølvet kobber (både RCA og XLR)
 • 6-lags NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
 • 72V DBS (Dielectric-Bias System)

Water er inngangsmodellen til den eksklusive Elements-serien av analoge signalkabler. En svært avansert trippelbalansert kabel, som i likhet med de dyrere modellene inkluderer AudioQuests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "metter" isolasjonen ved hjelp av et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet.

Lederne er av ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), der overflaten er så ekstremt ren og glatt at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving. Andre eksklusive detaljer er Air-Tube-isolasjonen, der de enkelte lederne er omsluttet av et polyetylenrør for å utnytte luftens suverene egenskaper som elektrisk isolator.

AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise-Dissipation System) har hele 6 lag og beskytter signalet er svært effektiv mot innstråling av RF-støy. Plugger i ekstra rent, sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

Water kan for eksempel brukes i et high-end-system til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en høykvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

AudioQuest Water signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Produktbeskrivelse

AudioQuest Elements analoge signalkabler – fem kabelserier til fem behov

Signalkabelen er viktig for anlegg i high-end klassen. Det er her du kan miste de siste mikrodetaljene som gjør hele forskjellen i jakten på det ettertraktede tredimensjonale lydbildet. Og det er her at feil kabelvalg kan påvirke klangbalansen og ødelegge den perfekte nøytrale lyden du har betalt dyrt for å oppnå.

De fem modellene i Elements-serien er alle spekket med kabelteknologi i verdensklasse. Nivået starter på utmerket og fortsetter oppover til det fullstendig kompromissløse, noe som kan få selv de mest kostbare anleggene til å yte sitt maksimale. Alle Elements-modellene fås med RCA- eller XLR-kontakter.

WATER: Inngangsmodellen til den eksklusive Elements-serien. En svært avansert trippel-balansert kabel, som i likhet med de dyrere modellene inkluderer bruk av Audio Quests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "metter" isolasjonen ved hjelp av et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Lederne er av ultrarent PSC+-kobber (Perfect-Surface Copper+), der overflaten er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving.

Andre eksklusive detaljer er Air-Tube isolasjon der de enkelte ledere er omgitt av et polyetylenrør for å utnytte luftens suverene egenskaper som elektrisk isolator. NDS-skjermingen (Noise-Dissipation System) har hele 6 lag og beskytter signalet høyst effektivt mot innstråling av RF-støy.

EARTH: Det samme grunnleggende prinsippet som Water, men Air-Tube-isolasjonen er laget av FEP (Flour-Polymer) som absorberer et absolutt minimum av elektrisk energi. Samtidig er FEP ekstremt stabilt i utstrukket form, slik at lederne inne i røret praktisk talt bare er i kontakt med den ultimate formen for isolasjon, nemlig luft. NDS og kontaktene er på samme høye nivå som Water.

WIND: En virkelig eksklusiv kabel med ledere i massivt PSS sølv (Perfect-Surface Silver) i stedet for PSC+-kobber som i Earth – et ideelt og kostbart materialvalg. Her er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene, og du kan regne med utmerket ytelse selv i kombinasjon med svært ambisiøse anlegg.

FIRE: Her har du definitivt kommet inn i den kompromissløse klassen. Du får de samme massive PSS-sølvlederne som i Wind, bare i enda bedre omgivelser. NDS-skjermingen har hele åtte lag, og diameteren på Air-Tube-isolasjonen er større, slik at du får enda mer luft rundt lederne. Pluggene er av WEL-typen og er laget av ultrarent, sølvbelagt kobber.

WILD BLUE YONDER: Samme grunnleggende prinsipper som Fire, men FEP Air-Tube isolasjonen har fått utvidet diameteren ytterligere med 32%, noe som skaper optimale forhold for PSS-sølvlederne. Kompromissløs high-end-teknologi for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din! RCA- eller XLR-kontakter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

 • Plugg/terminering : RCA eller XLR
 • Ledermateriale : Massivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper)
 • Skjerming : 6-lags karbonbasert NDS (Noise-Dissipation System)
 • Kabellengde : 0,75 / 1 / 1,5 /2 / 3 meter
 • Type : Analog signalkabel
 • Farge : Sort/blå
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Trippelbalansert ledergeometri
 • Air-Tube isolasjon i polyetylen
 • Kaldsveisede plugger i ekstra rent kobber (Pure Red Copper) med forsølvede kontaktflater (Hanging-Silver)
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

AudioQuest

AudioQuest er verdens ledende leverandør av høykvalitetskabler til hi-fi og hjemmekino. Det finnes en god AudioQuest-løsning til nesten ethvert formål, uansett om ambisjonenene dine sier budsjettklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmekino
 • Enormt utvalg
 • Elegant og solid design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DAC-er og hodetelefoner)
 • Løsninger til både budsjettklasse og ekstrem high-end

Les mer om AudioQuest

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her