Hopp til innhold

Vi spanderer frakten

Enten du får et tilbud i en av våre butikker du ønsker å bestille hjem, du synes det er for dyrt å få tilsendt store pakker, du tenker det går fint å bære et par høyttalere de små 6 km hjem. Nå trenger du ikke å lure lenger!

Helt sant - fri frakt på alle produkter!

Velger du riktignok å betale via oppkrav eller å få produktene levert hjem på dør, så blir det et lite gebyr. Men ellers er det ingen overraskelser. Bare fete produkter!

Har du fått et tilbud på e-post fra en av våre butikker?

Har du fått anbefalinger sendt via e-post fra butikken, så koster det deg ikke en krone ekstra å bestille tilbudet i nettbutikken. Klikk deg inn på tilbudet - kjøp hele stasen - og du kan bruke et par dager på å rydde plass til nye godsaker i heimen. Eventuelt kan du be butikken frakte det hjem for deg, også det gratis.

Trenger du kjøpshjelp?

Du er hjertelig velkommen å ringe oss på tlf 815 000 90 - eller hvis vi er online kan du bruke chatten. Du finner "livechat" i en blå flik til venstre.

Husk - å bestille online og hente i butikk koster aldri noe ekstra!

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her