HiFi Klubben

Hopp til innhold

Kom godt i gang med vinyl

Over hele verden snurrer det fortsatt eldgamle eller nyutgitte vinylplater rundt på alskens platespillere. Dette til tross for at denne teknologien etter hvert har nådd en alder som tilsier at den for lengst burde vært pensjonert. Men vinyl fortsetter å være fantastisk. Det er bare noe romantisk med å holde musikken i hånden, legge den på en platetallerken og plassere pickupen i rillen. Det vil vi gjerne hylle i Hi-Fi Klubben.

På denne siden kan du melde deg på vinyl-eventen vår. Du kan også sjekke utvalget vårt av platespillere, pickup-forforsterkere og annet tilbehør. Nederst kan du klikke deg videre til de spennende artiklene våre om vinyl og platespillere.

 

Sjekk det store utvalget vårt

 

Se alle platespillerne
våre

Platespillere i alle former, farger og prisklasser.
Se her

 

Se alle RIAA/pickup-forforsterkerne våre

Slik kan du koble platespilleren din til ethvert anlegg.
Se her

 

Se det store
pickup-utvalget vårt her

Pickupper fra økonomiklasse til high-end.
Se her

 

Se alt
tilbehøret vårt her

Elsk din platespiller med lekkert tilbehør.
Se her

 

Den enkle veien til fet vinyl-lyd

Et par aktive høyttalere og en platespiller med innebygget pickup-forforsterker. Det er alt som skal til for kunne nyte den herlige lyden fra vinylsamlingen din. Helt uten separat anlegg! 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her