HiFi Klubben

Hopp til innhold

SLIK VELGER DU RIKTIG HØYTTALER

I dag er ikke valg av høyttaler bare et spørsmål om størrelse. Smarttelefoner, flatskjermer, PC-er, streaming og trådløs lyd har skapt massevis av nye behov, og selv hvis du ”bare” skal ha nye høyttalere til det gamle anlegget ditt har du utallige nye muligheter.

Her kan du se noen av de mange løsningene. Hvis du er usikker eller bare vil vite mer, så kom innom en av Hi-Fi Klubben-butikkene. Fortell oss om musikkvanene dine, så finner vi de de nye høyttalerne dine.

 

Vi har høyttalere til ALLE 

 

Høyttalere
til anlegget

Små, store, flate, runde, firkantede, fargerike, tre, metall, rock, jazz, klassisk – vi har høyttalere til enhver smak og ethvert anlegg.

 

Høyttalere
til smartphone

Stream musikk fra nettet over til en Bluetooth-høyttaler eller til anlegget i fet stereo. Få trådløs musikk i hele hjemmet ditt med multirom.

 

Høyttalere
til TV

Gi TV-en din ordentlig lyd, og få mye mer ut av både film og vanlige sendinger. Smarte løsninger til alle behov.

 

Høyttalere
til PC/MAC

Gaming eller musikk? PC-en din fikser det meste, og med et par gode aktive høyttalere er lydopplevelsen din i boks– også trådløst.

 

Høyttalere
til hjemmekino

Få den autentiske kinofølelsen hjemme i din egen stue. Vi hjelper deg med å sette sammen det rette surroundsystemet.

 

Hi-Fi Klubben har fått en fan-hyllest til den gode lyden.
Vi syns filmen er så god at vi gjerne vil dele den med dere...

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her