Hopp til innhold

Skap minner for livet hos konfirmanten

Når du trer inn i de voksnes rekker fortjener du å få lyden din servert på ordentlig vis. Det er en ny verden der musikk virkelig begynner å bety noe for deg – og da holder det rett og slett ikke med høyttaleren i mobilen din.

Under kan du se årets feteste konfirmasjonsgaver

Hodetelefoner

Sangene du hørte da du var tenåring har brent seg fast i hodet ditt, og du er fortsatt veldig glad i dem. Slik har vi det alle sammen. Disse sangene er soundtrack’et til de viktigste og mest hendelsesrike årene i livene våre. Sørg for at konfirmanten får høre sitt tenårings-soundtrack med fantastisk lyd, og ikke fra høyttaleren på mobiltelefonen.

 

Se alle hodetelefoner her

 

Trådløse høyttalere

Få en kul Bluetooth-høyttaler på rommet eller til å ta med i sekken. Massevis av størrelser og modeller å velge mellom. Så enkelt er det å få fet lyd på smarttelefonen eller nettbrettet.

 

Se alle trådløse høyttalere her

 

Skikkelige stereosystemer med masse streamingmuligheter

En sikker måte å få herlig stereolyd på rommet på. Her er det stereosystemer som kan kobles til PC-en og TV-en, og du kan streame og styre alt sammen rett fra mobilen.

 

Se flere stereopakker her

 

Retro på sitt beste – platespilleren lever

Vinylplaten er i vinden enn noen gang, og mange sverger fortsatt til den varme, analoge lyden. Fås i mange freshe design og retrovarianter.

 

Se flere platespillerløsninger her

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her