Hopp til innhold

OPPLEV SMART HJEMMEKINO

”Smart hjemmekino” er det vi kaller enkel og elegant hjemmekino for hele familien. Kom innom og opplev det hos Hi-Fi Klubben 21.-22. april. Du har også mulighet for å vinne et komplett smart hjemmekinosystem!

Hjemmekino trenger ikke å bety store, kompliserte anlegg og lange kabler på kryss og tvers av stua. Smart hjemmekino betyr enkelt oppsett, enkel styring og mulighet for trådløse bakhøyttalere.

21. og 22. april har vi premiere på smart hjemmekino hos Hi-Fi Klubben. Vi holder åpent hus, der du kan oppleve fire forskjellige smarte hjemmekinoløsninger som alle sammen kan løfte film- og TV-opplevelsene dine opp på et helt nytt nivå.

Kom innom butikken og la oss vise deg hvor lett det har blitt å få full hjemmekinolyd hjemme i stua. Samtidig kan du delta i den store konkurransen vår, der du kan vinne det av de fire systemene du liker best.

 

På Åpent Hus-arrangementet vårt kan du vinne et av de fire smarte hjemmekinosystemene vi presenterer den dagen.

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på konkurransen i butikken og fortelle oss hvilket av de fire systemene du helst vil vinne. Lykke til!

 

Les mer om systemene her 

 

Den fullverdige løsningen

HEOS AVR gir deg alle fordelene til en stor hjemmekino, unntatt masse kabler og kanskje litt frustrasjon. Også perfekt til musikk i stereo.
Se her

 

Så enkelt kan det gjøres

Sonos PLAYBASE legger du flatt på møbelet, og går nærmest i ett med interiøret. Kan bygges ut med trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere.
Se her

 

Lydplanke i særklasse

HEOS Bar kan tilby fet TV-lyd og tilkoblinger til alt utstyret ditt. Velger du subwoofer og trådløse bakhøyttalere i tillegg er du virkelig godt i gang!
Se her

 

Hvor mye trenger du?

Sonos PLAYBAR kan gi deg surroundopplevelser på egen hånd. Legg til trådløs en subwoofer og trådløse bakhøyttalere for enda større opplevelser.
Se her

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her