Hopp til innhold

ENKEL MUSIKK UTE OG INNE

Bluetooth-høyttaleren følger deg overalt

Med en bærbar Bluetooth-høyttaler kan du nyte yndlingsmusikken din selv om du er milevis fra nærmeste stikkontakt. Perfekt til stranden, båten, hytta eller campingturen. Fyll sommeren med trådløs musikk!

Du trenger ikke å gi slipp på yndlingsmusikken din bare fordi du har beveget deg ut i det fri. En bærbar Bluetooth-høyttaler med batteri følger deg overalt: på stranden, i båten, på campingtur, hos venner, i hagen, eller hvor du enn måtte befinne deg. Hvorfor skal du nøye deg med en skrikende telefonhøyttaler når det så enkelt kan bli så mye bedre? Som en bonus kan vennene dine også streame yndlingsmusikken sin fra sine telefoner.

 

Spill utendørs hjemme på terrassen 

Du trenger ikke å ta til takke med en bærbar høyttaler bare fordi du vil høre på musikk ute i det fri. Høyttalere til utendørs bruk er laget for å motstå vær og vind, slik at du også kan nyte den gode lyden på terrassen, i garasjen, i båten og andre steder utendørs.

 

Spill overalt med DAB-radioen din

FM er død – lenge leve DAB! En bordradio med DAB er en av de enkleste veiene til nyheter og musikk, og med en batteridrevet modell har du radio overalt.

 

Se mer om bærbar og utendørs lyd

 

Bluetooth, batteri og bærbar

Få trådløs musikk overalt – også langt fra nærmeste stikkontakt.
Se her

 

SOUNDBOKS – ta med festen hvor som helst

Tror du ikke at det går an å spille høyt med batteri? Tro om igjen!
Se her

 

KATCH-kvalitet

DALI har laget en av verdens beste Bluetooth-høyttalere. Opplev den!
Se her

 

Gå for DAB

DAB-radioen er en enkel vei til musikk og nyheter. Fås også med batteri.
Se her

 

Se alle vår Bluetooth-høyttalere her

 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her