Hopp til innhold

FINN DEN RETTE HODETELEFONEN

Hva trenger du?

Den rette hodetelefonen kan bli din beste venn. Feil valg kan gi deg konstant irritasjon og være penger rett i vasken. Vi har hodetelefoner for alle, og vi hjelper deg med å finne den modellen som passer helt perfekt til deg.

Hodetelefoner er ikke bare hodetelefoner. Det vrimler av modeller i alle mulige størrelser, former og farger og til alle mulige formål. Skal du lytte hjemme i sofaen, eller mens svetten renner på en løpetur? Spiller du musikk på telefonen eller på anlegget? Oppbevarer du hodetelefonen i lomma eller i bokhylla? Og så videre.

Hos Hi-Fi Klubben har vi hodetelefoner til det meste, og i butikkene våre kan du både høre, prøve og få kompetent veiledning før du bestemmer deg. Da blir det mye lettere å velge riktig på første forsøk! .

Opplev hodetelefonens verden

 

Hvilken hodetelefon skal jeg velge?

Over-ear, in-ear, trådløs, kablet, støyreduksjon – finn den perfekte modellen.
Se her

 

Trådløs eller kablet hodetelefon?

Trådløst og kablet har hver sine fordeler og ulemper. Hva passer deg best?
Se her

 

iPhone 7 – farvel til minijack

Slik får du iPhone 7 til å spille med hodetelefoner – med og uten kabel.
Se her

 

Få superlyd på hodetelefonen din

Hodetelefonen din kan låte mye bedre – både ute og hjemme.
Se her


.

Denon AH-GC20 NULL KABLER
– NULL STØY
Beveg deg fritt overalt med fred i ørene
Denon AH-GC20 NULL KABLER
– NULL STØY
Beveg deg fritt overalt med fred i ørene
VANVITTIG PRIS! KONSERT FOR EGOISTER B&W P5 Series 2 – herlig lyd og herlig finish
VANVITTIG PRIS! KONSERT FOR EGOISTER B&W P5 Series 2 – herlig lyd og herlig finish
Jabra Elite Sport TOTAL TRÅDLØS FRIHET Fet lyd og innebygget personlig trener
Jabra Elite Sport TOTAL TRÅDLØS FRIHET Fet lyd og innebygget personlig trener
Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her