Hopp til innhold

HJEMMEKINO SOM HAR ALT

Nå med HEOS multirom

Denon er avansert hjemmekino for deg som vil ha alt. Du kan få glede av de aller nyeste lyd- og bildformatene, og nå får du også innebygget HEOS multirom, slik at du er klar til å fylle hele hjemmet ditt med trådløs musikk!

De nye AVR-X2400H og AVR-X1400H fra Denon er fullt utbygde 7.2-kanals receivere som er klare til å fylle hjemmekinoen din med herlig høyoppløst filmlyd. Alle de nyeste HDMI-standardene er støttet, og med innebygget wi-fi, AirPlay, Spotify Connect og Bluetooth har du en utømmelig kilde av trådløs musikk rett under fingertuppene ved hjelp av smarttelefonen.

Innebygget HEOS for trådløs musikk i hele hjemmet ditt
Du får også innebygget HEOS multiromsfunksjon. HEOS er Denons eget trådløse musikksystem som gjør det mulig å streame musikk i toppkvalitet på både anlegget og andre steder i hjemmet. Du bygger bare ut med trådløse HEOS høyttalere og musikkstreamere slik du føler for – og hele familien kan forstå seg på det.

Grenseløse opplevelser med film og musikk – kom innom og opplev årets nye Denon-receivere hos Hi-Fi Klubben!

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her