HiFi Klubben

Hopp til innhold

HI-FI SCENEN TALKS MED LONEY DEAR

Utrendy, hemmelighetsfull og bryr seg ikke om vinyllyd!

Svenske Loney Dear får både erklært sin store kjærlighet til tysk software, innrømmet at han elsker å tulledanse i studio, proklamert at han aktivt forsøker å unngå å være trendy – og for øvrig at han ikke kunne brydd seg mindre om lyden av vinyl. Men også at musikken hans sitter på massevis av overraskelser og hemmeligheter som man først oppdager når man tar seg tid til å høre ordentlig etter – aller helst med et par hodetelefoner.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her