HiFi Klubben

Hopp til innhold

HI-FI SCENEN TALKS MED SIGRID

"Det er dritkult!" - lyden av Skam

”Jeg kan sette pris på den klikkende lyden av skateboard”, proklamerer Sigrid tidlig i intervjuet og kikker avvæpnende inn i kameraet. Et kjempe-vokaltalent, sylskarp pop-produksjon og en konstant balanse mellom det intime og det voldsomme, det rå og det sårbare, har på rekordtid løftet Sigrid fra norsk talent til internasjonal popsensasjon. Her forteller hun om lyd, ambisjoner og intimiteten som oppstår mellom lytter og artist når man gir seg selv lov til å virkelig lytte.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her