HiFi Klubben

Hopp til innhold

OLED – fremtidens TV?

OLED (Organic LED) har etter noen år i startgropen blitt en reel spiller på TV-markedet, og her er Sony i spydspissen av utviklingen med sine superelegante high-end OLED-TV-er. I OLED-skjermene er det de individuelle pikslene som sender ut lys, slik at du får de kombinerte fordelene fra LED og den nå utdødde plasma-TV-en: supertynt design, lavt energiforbruk, perfekt sortnivå og ultrarask responstid.

Sony utnytter fordelene med OLED til å skape helt unike TV-er. De slanke skjermene har knivskarpe detaljer, briljante farger og et sortnivå ulikt noe du ser i andre TV-teknologier. TV-ene har innebygde stativ som nesten gir inntrykk av at TV-en svever når den står på et TV-møbel.

Sony har gjort en ekstra innsats for å få god lyd på OLED-TV-ene sine med en unik teknologi som bruker skjermen som høyttaler. I tillegg er det en basshøyttaler i det integrerte stativet. Denne kombinasjonen gjør at du ender opp med TV-lyd i særklasse. Alt i alt er det spektakulære TV-er som garantert vil løfte filmopplevelsene dine til helt nye høyder.

 

 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her