HiFi Klubben

Hopp til innhold

Wireless is more

Ledende innen trådløst

Jabra var først på markedet med Bluetooth-hodetelefonen, og de er fremdeles med på å skape innovative produkter med lyd som fellesnevner. Jabra har et mål om å lage produkter som jobber for deg, slik at du kan gjøre mer, enten du er på jobb, trener, er hjemme eller på farten. Dette gjør de blant annet ved hjelp av avanserte teknologier og smartfunksjoner som gir deg full kontroll.

Resultatet er produkter i høy kvalitet med unike funksjoner som du ikke hadde forventet deg.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her