HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Gaming-headset

Høy komfort, praktiske funksjoner og fet lyd til spillene dine

Et gaming-headset er en hodetelefon som gir deg fet lyd til spillene dine og effektiv isolering mot støy utenfra. Rask respons, lav vekt og høy komfort er et must til lange økter, og en kvalitetsmikrofon gir deg god kontakt med teamet ditt. Du kan også velge et headset som er trådløst eller som har surround.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her