Hopp til innhold

Podspeakers

Vi selger ikke lenger Podspeakers

Hi-Fi Klubben og Podspeakers har avsluttet samarbeidet og har gått hver til sitt. Dette har vært med tungt sinn, siden Podspeakers lenge har vært et sentralt og definerende merke i Hi-Fi Klubben. Vi tror imidlertid at det er en avgjørelse som er til det beste for begge parter.

Vi jobber fortløpende med å finne nye alternativer til deg som elsker både hi-fi-lyd og stilig, karakteristisk design. Du er alltid velkommen til å spørre i butikkene våre eller å kontakte kundestøtte hvis du vil vite noe om produktene våre. Det samme gjelder hvis du har spørsmål om din Podspeaker eller hvis den må repareres. Vi hjelper deg!

Til Podspeakers vil vi si takk for mange år med godt samarbeid, og lykke til videre.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her